Netflix Daily

Netflix Daily: The Umbrella Academy seizoen 4 staat ingepland en I Am a Killer snel terug

Aan het slotstuk van The Umbrella Academy zal spoedig gewerkt gaan worden, want de opnames staan ingepland. Volgende maand kunnen we alweer verder met I Am a Killer, slechts enkele maanden na de release van het derde seizoen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

The Umbrella Academy seizoen 4 staat ingepland

Het vierde en tevens laatste seizoen van The Umbrella Academy moet antwoord gaan geven op alle vragen. En dat zijn er nogal wat in deze op een comic gebaseerde reeks. Vanaf februari zal er gestart worden met de opnames, zo heeft ProductionWeekly ontdekt. Dat was een puzzel, want er wordt de codenaam Kodiak gebruikt voor het project. De planning is dat er tot september gefilmd zal worden, wederom in Toronto, Canada. Deze opnameperiode wil eveneens zeggen dat een release tot zeker 2024 op zich laat wachten.

I Am a Killer seizoen 4 op de rol met nieuwe gevangenen

Het vierde seizoen van I Am a Killer staat alweer op de planning. Na een break van twee jaar – ingegeven door de problemen met corona – verschenen er in augustus zes afleveringen. Daarmee was het derde seizoen een stuk korter dan de eerste twee (tien episodes), maar dat wordt nu dus al ingehaald met een razendsnel vierde seizoen. Op 21 december zullen de afleveringen verschijnen, welke gevangenen er aan het woord komen is nog niet helder Behoudens onderstaande teaser.

Vikings: Valhalla seizoen 2 heeft releasedatum te pakken

Het is alweer bijna tijd voor de Vikingen! Het tweede seizoen van Vikings: Valhalla heeft van Netflix een releasedatum gekregen en zal net zoals dit jaar het geval was het kalenderjaar gaan openen. Ook zijn de eerste beelden verschenen.

Lees alles over Vikings: Valhalla

Verwijderalarm: 14 titels op de lijst; Lilyhammer alsnog verlengd

Het Netflix Verwijderalarm heeft zo af en toe ook goed nieuws in zich, zoals vandaag! Een zeer geliefde serie stond op het punt om te vertrekken, maar is alsnog verlengd. Veertien films en series staan wel op de lijst om de komende dagen de streamingdienst te verlaten.

Lees alles over Verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Trevor Noah: I Wish You Would Stand-up 2022 2022-11-22
Our Universe (1 seizoen) Docu 2022 2022-11-22
Good Boys Komedie 2019 6.7 2022-11-22

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?