Netflix Daily

Netflix Daily: Opnames Undercover in gevaar, Elite seizoen 4 volledig afgerond

De opnames van het derde seizoen van Undercover komen mogelijk in gevaar door een blessure die Tom Waes eerder heeft opgelopen. De acteur is recent geopereerd en zal het even rustig aan moeten doen. Ondertussen zijn de opnames van het vierde seizoen van Elite volledig afgerond

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Opnames Undercover in gevaar door operatie Tom Waes

De opnames van het derde seizoen van Undercover dreigen in gevaar te komen door een operatie van Tom Waes. De acteur zal de komende tijd op krukken moeten lopen nadat hij geopereerd is aan zijn kruisbanden. Waes liep al langer rond met de klachten, maar besloot pas na de eerste opnames van Undercover seizoen 3 een operatie te ondergaan. Dat gebeurde op 17 december. Het is nu de hoop dat hij op 22 januari hersteld is, dan worden de opnames van Undercover tenslotte hervat. Ondertussen mag Waes liefst zes maanden niet sporten. Het is dan ook maar de vraag wat voor gevolgen dat gaat hebben voor zijn rol in Undercover.

Opnames Elite seizoen 4 met vernieuwde cast volledig afgerond

De opnames van het vierde seizoen van Elite zijn volledig afgerond. Eerder werd al duidelijk dat we voor seizoen 4 afscheid nemen van een deel van de cast, terwijl een ander deel wel terugkeert. Met onderstaande foto’s krijgen fans alvast een glimp van de nieuwe cast. Het is nog onduidelijk wanneer Elite seizoen 4 op Netflix verschijnt.

Dit waren de 25 beste films en series van 2019 op Netflix

Het einde van 2020 is in zicht. Vorig jaar stelden we aan het eind van het jaar onze eigen top 25 samen met de beste nieuwe titels op Netflix in 2019. Ook dit jaar verschijnt een soortgelijke lijst, maar ditmaal pakken we het grootser aan. We gaan niet voor de 25 beste nieuwe films en series, maar kiezen er liefst vijftig uit. De complete lijst vind je vanaf Tweede Kerstdag op onze site.

Lees alles over 2019

Verwijderalarm: 31 titels op de lijst, vraagteken achter Prison Break

Het Netflix Verwijderalarm is nog altijd flink gevuld met films en series die op de laatste dagen van de maand zullen vertrekken. Momenteel zijn dat er 31 in totaal. Wel staat er achter één serie inmiddels een vraagteken.

Lees alles over het Verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Shaun het Schaap (2 seizoenen) Kinderserie 2018 7.5 2020-12-22
Timmy Time (1 seizoen) Kinderserie 2010 7.1 2020-12-22
London Hughes: To Catch a D*ck Stand-up 2020 2020-12-22
Rijmpjes uit Rijmstad: Zing Maar Mee! (1 seizoen) Kinderen 2020 2020-12-22
Shaun the Sheep: The Farmer’s Llamas Familie 2020 2020-12-22
Qlimax: The Source Muziek 2020 2020-12-22

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?