Netflix Daily

Netflix Daily: Eerste beelden The Witcher spin-off, Selling Sunset-stel uit elkaar

Netflix heeft de eerste beelden gelanceerd van The Witcher: Blood Origin. De spin-off van The Witcher verschijnt ergens volgend jaar online op de streamingdienst. Ondertussen is er slecht nieuws voor Chrishell Stause en Jason Oppenheim. Het Selling Sunset-stel is uit elkaar.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Eerste beelden The Witcher spin-off verschenen

Fan van The Witcher? Dan hebben we goed nieuws voor je. Netflix heeft namelijk de eerste beelden gedeeld van de nieuwe The Witcher spin-off. Blood Origin wordt ergens volgend jaar toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Hieronder zie je alvast de eerste beelden.

Selling Sunset-stel uit elkaar

Een breuk in Selling Sunset. Chrishell Stause en Jason Oppenheim zijn niet langer samen. De twee kregen vijf maanden geleden een relatie, maar nu is duidelijk geworden dat de relatie geen stand heeft weten te houden. Dat betekent echter niet dat ze niet meer met elkaar door één deur kunnen. “Hoewel we niet meer samen zijn, blijven we beste vrienden.” De twee zouden niet dezelfde kijk op het leven hebben gehad.

Caitríona Balfe licht tipje van sluier op over Outlander seizoen 6

Het vijfde seizoen van Outlander werd een bijzonder seizoen voor Caitríona Balfe, verantwoordelijk voor de rol van Claire. Haar karakter overkwam in seizoen 5 van Outlander iets gruwelijks en in seizoen 6 komen we erachter hoe ze daarmee omgaat. Volgens Balfe gaan we Claire uiterst kwetsbaar zien. Ze sprak erover in een gesprek met ELLE.

Lees alles over Outlander

Deze series zijn in 2021 allemaal gecanceld door Netflix

Het jaar 2021 is op Netflix een jaar met heel veel fraaie series, films en documentaires. Toch zaten er zoals altijd ook een aantal missers tussen, series die niet voldeden aan de verwachtingen of reeksen die slachtoffer werden van de huidige pandemie. Er werd een dik rood doorheen gezet, gecanceld! Die series hebben we op een rij gezet.

Lees alles over de gecancelde series

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?