Netflix Daily

Netflix Daily: Luther heeft film-titel en release te pakken; Morgan krijgt eigen serie

Luther is in aantocht met de aangekondigde film. Er is nu een titel en releaseperiode bekendgemaakt. Diane Morgan gaan we zien verschijnen met haar eigen film.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Luther film krijgt titel: The Fallen Sun en release

John Luther keert terug na vijf seizoenen voor een film. Daarvoor heeft Netflix nu de titel naar buiten gebracht, Luther: The Fallen Sun. Een exacte releasedatum is nog niet bekend, maar we zien Idris Elba in ieder geval terug met zijn alter ego in maart van 2023. Eerder werd al duidelijk dat Londen verlaten zal worden en er een groot avontuur op Luther wacht.

Morgan krijgt eigen serie: Cunk on Earth

Diane Morgan hebben we de afgelopen jaren op Netflix al gezien als Kath in After Life. Ook presenteerde ze de specials Death to 2020 en Death to 2021. Nu krijgt de Britse komiek een eigen serie. Vanaf 31 januari is Cunk on Earth te zien, een co-productie van de BBC en Netflix.

Kaleidoscope wordt interactieve Ocean’s Eleven-ervaring

De wereld van de films en series is altijd op zoek naar vernieuwing: 3D bijvoorbeeld, of interactieve shows als Black Mirror: Bandersnatch. Kaleidoscope betekent een nieuwe stap, een nieuw probeersel, met… een veranderende afleveringsvolgorde…?

Lees alles over Kaleidoscope

Originals Tips: Emily in Paris 3, dodelijke spellen in Tokio en het vervolg op Knives Out

Iedere week brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Lees alles over Original Tips

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Alice in Borderland (2 seizoenen) Sci-Fi 2022 7.6 2022-12-22
Groeten van Gerri Komedie 2020 6.7 2022-12-22

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?