Netflix Daily

Netflix Daily: Daredevil in The Punisher? Topseries in februari

Homeland en Bates Motel komen spoedig met nieuwe seizoenen op Netflix, de documentaire Fyre zorgt ervoor dat één slachtoffer inmiddels uit de schulden is en krijgen zowel Daredevil als Kingpin een rol in een nieuw seizoen van The Punisher?

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix lid geworden van Amerikaanse filmvakbond

Netflix is lid geworden van de Motion Picture Association of America. Daarmee heeft de streamingdienst voor een primeur gezorgd. Nog nooit eerder werd een filmproducent die niet creëert voor het witte doek lid van de Amerikaanse filmvakbond. Het feit dat Netflix veertien nominaties binnenharkte bij de Oscars zal ongetwijfeld een rol hebben gespeeld in de beslissing.

Slotseizoen Bates Motel heeft releasedatum op Netflix

Het slotseizoen van Bates Motel heeft een releasedatum gekregen op Netflix. Het vijfde en tevens laatste seizoen van de serie is op 20 februari te bekijken bij Netflix. In het slotseizoen speelt zangeres Rihanna een hoofdrol.

Lees alles over slotseizoen Bates Motel

Succesvolle inzamelingsactie Fyre-slachtoffer

De documentaire over het Fyre Festival heeft veel losgemaakt. Eén van de aangrijpende verhalen in de docu is van Maryann Rolle. De restauranthoudster ving veel van de jongeren op en zorgde ervoor dat er überhaupt wat te eten voor ze was. Achteraf zat ze met de gebakken peren en een schuld van ruim 100.000 dollar. Na het verschijnen van de docu is er een actie gestart om haar uit de brand te helpen én met succes! Via de Go Fund Me actie is er zelfs a meer opgehaald dan haar schuld.

Ook Homeland seizoen 7 komt in februari

Naast Bates Motel kunnen we in februari ook aan de slag met Homeland. Het zevende seizoen van de serie is vanaf 12 februari te bekijken bij de streamingdienst. Op die dag worden alle afleveringen in één keer toegevoegd aan het aanbod.

Lees alles over Homeland seizoen 7

Daredevil en Kingpin in The Punisher?

The Punisher debuteerde in het tweede seizoen van Daredevil. Als het aan de showrunner van The Punisher ligt zullen de rollen worden omgedraaid. Het is de vraag of er een derde seizoen van de serie zal komen, aangezien er inmiddels al drie Marvel-series op Netflix zijn gecanceld. Mocht er wel een derde campagne komen, dan wil de showrunner zowel Daredevil als Kingpin een rol geven.

Update voor Instagram in Netflix-app

De Netflix-app heeft een handige update gekregen voor Instagram-gebruikers. Het is nu heel eenvoudig geworden om met volgers te delen waar je naar kijkt. Netflix heeft Share to Instagram Stories namelijk mogelijk gemaakt. De functie is al voor iOS-apparaten beschikbaar en volgt spoedig voor Android-apparaten.

Kom alles te weten over de Netflix-update

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Memories of the Alhambra (S01E14) Drama 2018
Innocent (1 seizoen) Thriller 2017

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van Yesterday

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?