Netflix Daily

Netflix Daily: Details over You seizoen 3, Pokémon-film naar Netflix

Het verhaal van het derde seizoen van You is deels bekend. Sera Gamble heeft aangegeven dat Joe Goldberg niet makkelijk door het derde seizoen heen gaat komen. Ook is bekend geworden dat er een nieuwe Pokémon-film naar de streamingdienst komt.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Verhaal voor You seizoen 3 al deels bekend

Het verhaal voor het derde seizoen van You is al zo goed als bekend. Sera Gamble, één van de makers van de reeks, heeft laten weten dat Joe Goldberg er niet makkelijk vanaf gaat komen in seizoen 3. “We hebben het er veel over gehad… Zonder er al te diep op in te gaan, we willen blijven onderzoeken hoe zelfbewust Joe kan blijven en worden. Tegelijkertijd willen we onderzoeken wat romantiek in het leven van volwassenen betekent en wat er gebeurt als je een hoop schade veroorzaakt zoals Joe heeft gedaan. Ik beloof dat we hem niet zullen sparen.” Seizoen 3 wordt in 2021 op Netflix verwacht.

Nieuwe Pokémon-film komt naar Netflix

Netflix voegt op 27 februari een nieuwe Pokémon-film toe aan zijn streamingdienst. Het gaat om Pokémon: Mawtwo Strikes Back – Evolution. Een film die veel is besproken omdat gekozen is voor een modernere 3D-stijl dan we gewend waren bij Pokémon. Hieronder bekijk je alvast de trailer.

Nederlandse crimeserie Fenix deze maand al op Netflix

Met Fenix komt er alweer een Nederlandse serie naar Netflix. Deze maand is Ares de eerste Netflix Original Serie, terwijl we eind 2019 al Toon mochten verwelkomen. Op 31 januari is het weer raak.

Lees alles over Fenix

Trailer To All The Boys: P.S. I Still Love You + releasedatum verschenen

Netflix heeft de officiële trailer van To All The Boys: P.S. I Still Love You gelanceerd. Het tweede deel van To All The Boys I’ve Loved Before wordt op 12 februari 2020 toegevoegd aan het aanbod van Netflix en is daarmee mooi op tijd voor Valentijnsdag.

Lees alles over To All The Boys

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Riverdale (3 seizoenen + S04E10) Drama 2019 7.4
Knights of the Zodiac: Saint Seiya (2 seizoen) Anime 2019
Alex Fernandez: The Best Comedian in the World Stand-up 2020
Modo Avião Komedie 2020
The Ghost Bride (1 seizoen) Drama 2020
October Faction (1 seizoen) Drama 2019

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?