Netflix Daily

Netflix Daily: Knives Out 2 eind 2022 op Netflix, eerste beelden voor nieuwe Narcos-serie

Knives Out 2 is in aantocht op Netflix. Nog dit jaar kunnen we aan de slag met de tweede film van Knives Out waarin de hoofdrol is voor Daniel Craig. Ook zijn de eerste beelden verschenen van de nieuwe Narcos-serie waarin het draait om Griselda Blanco.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Knives Out 2 eind 2022 op Netflix

Knives Out 2 wordt nog dit jaar toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Variety is erachter gekomen dat het in het laatste kwartaal van 2022 zover is. De opnames van het tweede deel zijn al in volle gang. Daarin keert ook Daniel Craig terug als detective Benoit Blanc. Een precieze releasedatum volgt later.

Eerste beelden voor nieuwe Narcos-serie

De eerste beelden van de nieuwe Narcos-serie zijn verschenen. We mogen ons opmaken voor een nieuwe serie over de drugskartelbaas Griselda Blanco. De hoofdrol daarin is voor Sofia Vergara. De serie is geïnspireerd op de Colombiaanse zakenvrouw die een van de meest verdienende kartels uit de geschiedenis leidde.

Trailer Outlander seizoen 6 verschenen: Amerikaanse Revolutie van start

Outlander seizoen 6 gaat binnenkort van start in Amerika. Starz heeft nu de officiële trailer naar buiten gebracht van het nieuwe seizoen. De trailer toont alvast een glimp van wat we mogen verwachten van onder meer Claire en Jamie Fraser, die zich nu in het koloniale North Carolina bevinden terwijl de Amerikaanse Revolutie start.

Lees alles over Outlander

Officiële trailer Sweet Magnolias verschenen: Cliffhanger wordt snel beantwoord

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van Sweet Magnolais seizoen 2. Fans kijken al langere tijd reikhalzend uit naar nieuwe afleveringen van de romantische dramaserie. Het vorige seizoen liet ons tenslotte achter met een grote cliffhanger. Vanaf 4 februari weten we hoe het verhaal verder gaat.

Lees alles over Sweet Magnolias

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?