Netflix Daily

Netflix Daily: Twee Riverdale-acteurs vertrekken, opnames Haunting of Bly Manor afgerond

Riverdale neemt voor het einde van het vierde seizoen afscheid van twee hoofdrolspelers. Skeet Ulrich en Marisol Nichols staan op het punt om de serie te verlaten. Daarnaast zijn de opnames van The Haunting of Bly Manor afgerond.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Twee hoofdrolspelers verlaten Riverdale

Riverdale neemt aan het einde van het vierde seizoen afscheid van twee bekende gezichten. Skeet Ulrich, FP Jones, en Marisol Nichols, Hermione Lodge, gaan de serie verlaten. “Ik ben er trots op dat ik onderdeel mocht zijn van zo’n getalenteerde groep, zowel voor als achter de camera’s. Maar ik heb besloten dat het tijd is om verder te gaan en me op anderen creatieve projecten te storten. Ik mag Riverdale dan verlaten, maar mijn ervaring van de afgelopen vier jaar sluit ik voor altijd in mijn hart”, liet Skeet Ulrich weten.

Ook Nichols reageerde: “Ik vond het geweldig om Hermione Lodge tot leven te brengen en met deze geweldige cast, die familie is geworden, te werken. We hebben mooie tijden meegemaakt, zowel tijdens hoogtepunten als tijdens dieptepunten. En we hadden de beste fans ooit. Ik kijk uit naar een nieuw hoofdstuk en heb zin in de toekomst”, aldus Nichols.

Opnames The Haunting of Bly Manor afgerond

The Haunting of Hill House krijgt een vervolg bij Netflix onder de naam The Haunting of Bly Manor. De opnames van dat tweede seizoen blijken nu te zijn afgerond. Dat heeft maker, producent en regisseur Mike Flanagan op 21 februari laten weten via Twitter. Een releasedatum voor het seizoen is nog niet bekend.

Netflix verwerft wereldwijde rechten Mijn beste vriendin Anne Frank

Netflix heeft het de wereldwijde rechten heeft van Mijn beste vriendin Anne Frank verworven. De eerste Nederlandse bioscoopfilm over Anne Frank vertelt het aangrijpende waargebeurde verhaal van Hannah Goslar en haar bijzondere vriendschap met Anne Frank. Het is de tweede Nederlandse film in korte tijd die Netflix aankondigt, De Slag om de Schelde is momenteel ook in productie.

Lees alles over Mijn beste vriendin Anne Frank

To All the Boys 3 nog dit kalenderjaar te zien op Netflix

De derde film van To All The Boys I’ve Loved Before is al aangekondigd door Netflix. Nu het tweede deel (P.S. I Still Love You) is verschenen, lijken we niet lang te hoeven wachten op het slotstuk.

Lees alles over To All The Boys

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Crash Landing on You (1 seizoen) Drama 2019 9.1
Hail, Caesar! Komedie 2016 6.3
Unabomber In His Own Words Docu 2018

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?