Netflix Daily

Netflix Daily: Theron in nieuwe Netflix-film, cast Raising Dion seizoen 2 met bekende gezichten

Charlize Theron heeft de hoofdrol te pakken in een nieuwe Netflix-film. Ook Kerry Washington, eerder te zien in The Prom, gaan we terugzien in de film. Daarnaast is de cast bekend voor het tweede seizoen van Raising Dion gemaakt. Daarin een aantal bekende gezichten.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Cast Raising Dion seizoen 2 bekend

De cast voor het tweede seizoen van Raising Dion is bekend. In seizoen 2 gaan we een aantal nieuwe gezichten begroeten. Het gaat om Rome Flynn (How to Get Away with Murder), Aubriana Davis (Genius: Aretha), Tracey Bonner (Sweet Magnolias) en Josh Ventura (P-Valley). Het tweede seizoen van de superhelden dramaserie bestaat uit acht afleveringen en de productie is inmiddels in volle gang.

Charlize Theron en Kerry Washington in nieuwe Netflix-film

Charlize Theron heeft opnieuw een rol te pakken in een Netflix-film. Na het grote succes van The Old Guard is ze binnenkort samen met Kerry Washington (The Prom) te zien in The School for Good and Evil. “Ik weet wel voor welke school ik me ga aanmelden. Ik ben zo blij dat ik Charlize Theron en Kerry Washington mag verwelkomen in The School for Good and Evil”, zo liet regisseur Paul Feig weten via Twitter. De film vertelt het verhaal over Sophie en Agatha die naar de school worden ontvoerd. Daar wordt hun vriendschap hevig op de proef gesteld.

Verwijderalarm: 41 films en series gaan niet mee naar maart

Het einde van de kortste maand van het jaar staat alweer voor de deur. Hierdoor is het Netflix Verwijderalarm langer dan in andere weken. Want op de laatste dagen van de maand lopen er nou eenmaal flink wat licenties af.

Lees alles over het Verwijderalarm

Coughlan verklapt: Zo kwam ze achter identiteit Whistledown in Bridgerton

Nicola Coughlan was in Bridgerton verantwoordelijk voor de rol van Penelope. In een aflevering van The Netflix Afterparty heeft Coughlan verklapt hoe ze achter de identiteit van Lady Whistledown kwam. Zo blijkt ze het script van het eerste seizoen niet nodig gehad te hebben om te weten wie de anonieme berichten schreef.

Lees alles over Bridgerton

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Snowpiercer (1 seizoen + S02E05) Sci-Fi 2021 6.5 2021-02-23
Pelé Docu 2021 2021-02-23
Lovestruck in the City (1 seizoen) Drama 2020 7.5 2021-02-23
Made You Look: A True Story About Fake Art Docu 2020 7.5 2021-02-23
Brian Regan: On the Rocks Stand-up 2021 2021-02-23

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?