Netflix Daily

Netflix Daily: Bodyguard Simon Leviev klaagt Netflix aan, record voor Inventing Anna

De bodyguard van Simon Leviev uit The Tinder Swindler heeft een aanklacht ingediend tegen Netflix. Hij eist dat de documentaire offline wordt gehaald en wil een schadevergoeding. Ondertussen heeft de nieuwe dramaserie Inventing Anna een record te pakken.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Bodyguard van Simon Leviev klaagt Netflix aan na The Tinder Swindler

De ‘bodyguard’ van Simon Leviev heeft aangifte gedaan tegen Netflix. Hij eist dat de documentaire per direct offline wordt gehaald. De man, die in de documentaire door het leven gaat onder de naam Piotr, is van mening dat zijn reputatie is aangetast en eist naast dat de docu offline wordt gehaald ook een schadevergoeding en excuses.

Recordaantal kijkuren voor Inventing Anna op Netflix

Inventing Anna heeft een record gevestigd op Netflix. Het is de nieuwe best bekeken Engelstalige serie op de steamingdienst. Afgelopen week werd de dramaserie liefst 196 miljoen uur bekeken. De vorige Engelstalige recordhouder was You met 179 miljoen uur in de eerste week.

Ozark seizoen 4B komt veel sneller dan gedacht

Het laatste deel van Ozark komt veel sneller naar Netflix dan verwacht. Zoals in de teaser van de releasedatum ook wordt vermeld: The end arrives sooner than you think. Eind april komt Ozark seizoen 4B namelijk al op Netflix.

Lees alles over Ozark

Queen of the South seizoen 5 komt in maart op Netflix

Het is tijd voor het vijfde seizoen van Queen of the South. Begin dit kalenderjaar werd al duidelijk dat het slotseizoen van de razend populaire serie in het voorjaar op Netflix zou verschijnen, nu is er ook een datum aan gehangen dat het gehele seizoen gebingd kan gaan worden!

Lees alles over Queen of the South

Het nieuwe aanbod van gisteren:

UFO Drama 2022 2022-02-23

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?