Netflix Daily

Netflix Daily: Stranger Things-cast in Carpool Karaoke, slotseizoen She-Ra

De cast van Stranger Things heeft een Carpool Karaoke opgenomen. Daarnaast weten we wanneer we het slotseizoen van She-Ra and the Power Princess op Netflix mogen verwachten.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Cast Stranger Things in Carpool Karaoke

Net als veel andere producties werd er deze maand ook voor gekozen om de opnames van Stranger Things seizoen 4 stil te leggen. Gelukkig kunnen we de hoofdrolspelers uit de serie binnenkort echter wel terug zien in een nieuwe aflevering van Carpool Karaoke. Op YouTube is alvast een voorproefje verschenen. Millie Bobby Brown (Eleven), Caleb McLaughlin (Lucas), Gaten Matarazzo (Dustin), Noah Schnapp (Will), Sadie Sink (Max) en Finn Wolfhard (Mike) zingen onder meer liedjes met een knipoog naar de jaren ’80.

Slotseizoen She-Ra Princess of Power naar Netflix

Het slotseizoen van She-Ra and The Princess of Power is onderweg naar Netflix. Vanaf 15 mei kunnen we aan de slag met gloednieuwe afleveringen, maar het betekent ook het einde. “Ik voel me heel gelukkig, omdat we vanaf het begin wisten hoeveel afleveringen er besteld waren”, aldus de showrunner.

Kijk nu toch samen films en series dankzij Netflix Party

Door alle maatregelen rondom het coronavirus is het momenteel niet mogelijk om samen naar een serie te kijken op Netflix. Wil je toch tegelijk met een vriend of vriendin naar een serie kijken en erover kunnen praten? Dan is Netflix Party de ideale uitkomst!

Lees alles over Netflix Party

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Freud (1 seizoen) Crime 2020 8.2

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gistern

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?