Netflix Daily

Netflix Daily: Opnames Sweet Magnolias seizoen 2, Keanu Reeves maakt superheldenfilm

De opnames van het tweede seizoen van Sweet Magnolias gaan bijna van start. JoAnna Garcia Swisher is aangekomen in Atlanta voor de opnames. Ondertussen gaat Keanu Reeves voor Netflix aan de slag met een superheldenfilm.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Opnames Sweet Magnolias seizoen 2 bijna van start

Het gaat nu niet lang meer duren tot de opnames van het tweede seizoen van Sweet Magnolias van start gaat. Hoofdrolspeler JoAnna Garcia Swisher maakte op zondag via Instagram bekend dat de opnames van het tweede seizoen spoedig van start gaat. Daarvoor kwam ze recent aan in Atlanta. Onder de foto schreef ze: “PS. Ik heb geen spoilers. Maar zelfs al had ik ze, kon ik je beloven dat ze het wachten waard zouden zijn.”

Keanu Reeves maakt superheldenfilm

Keanu Reeves gaat voor Netflix aan de slag met een nieuwe superheldenfilm. De ster uit John Wick ziet zijn eigen strip BRZKRK verfilmd worden. In de strip draait het om een onsterfelijke halfgod die gerekruteerd wordt door het Amerikaanse leger om de klussen op te knappen die te gevaarlijk zijn voor stervelingen. Reeves vertolkt in de verfilming niet alleen de hoofdrol, maar gaat ook aan de slag als producent.

Outlander seizoen 6: Eén vertrekker en drie nieuwkomers

Alhoewel wij pas sinds 17 februari aan de slag kunnen met Outlander seizoen 5, wordt achter de schermen al hard gewerkt aan een zesde seizoen. De opnames zijn in volle gang en onder meer Sam Heughan en Caitriona Balfe zijn weer op de set aanwezig om de rollen van Jamie en Claire Fraser te vertolken. Inmiddels is echter duidelijk dat één acteur niet terugkeert voor seizoen 6 en dat er juist wel drie nieuwe personages verschijnen.

Lees alles over Outlander

Too Hot to Handle en The Circle 2 hebben startdata

Twee van de meest geliefde realityseries van Netflix zullen in de komende maanden weer te zien zijn op de streamingdienst. Zowel The Circle als Too Hot to Handle gaan op voor een tweede seizoen. En die worden al snel gedropt op Netflix. Daar blijft het niet bij, want er verschijnen nog veel meer seizoenen. Zo ook van Love is Blind!

Lees alles over deze realityseries

Het nieuwe aanbod van het weekend:

Loyiso Gola: Unlearning Stand-up 2021 2021-03-23

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?