Netflix Daily

Netflix Daily: F1 praat met Netflix na kritiek Verstappen, Jimmy Savile: A British Horror Story aangekondigd

De Formule 1 gaat in gesprek met Netflix om het te hebben over de serie Formula 1: Drive to Survive. Onder meer Max Verstappen klaagde eerder al over de serie. Ondertussen is ook een nieuwe true-crimedocuserie aangekondigd over Jimmy Savile.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

F1 praat met Netflix na kritiek Max Verstappen

Dat Max Verstappen geen fan is van Formula 1: Drive to Survive is allang geen geheim meer. De Nederlandse coureur baalt ervan dat er rivaliteiten worden gecreëerd in de serie die er helemaal niet zijn. F1 CEO Stefano Domenicali heeft mede vanwege die kritiek nu besloten het gesprek aan te gaan met Netflix. “Het staat buiten kijf dat het Netflix-project ons veel heeft opgeleverd. Om een nieuw publiek te bereiken, is een toon gebruikt die gericht is op het dramatiseren van het verhaal. Dat biedt kansen, maar we moeten daar wel over praten. Dat hebben wij dit weekend al gedaan [in Bahrein] in een overleg met de teams”, aldus Domenicali bij Motorsport.

Jimmy Savile: A British Horror Story komt naar Netflix

Netflix heeft een nieuwe true-crimedocu aangekondigd. Het gaat om Jimmy Savile: A British Horror Story. De serie komt op 6 april naar Netflix en draait om het leven van de Britse televisiepersoonlijkheid Jimmy Savile. Hij werd tijdens zijn leven vooral gezien als een vriendelijke man, maar na zijn overlijden kwamen er plots een groot aantal beschuldigingen naar buiten. Hieronder zie je alvast de officiële trailer.

Vijfde seizoen Selling Sunset verschijnt sneller dan verwacht

Het vijfde seizoen van Selling Sunset is aangekondigd door Netflix. In januari werden de opnames afgerond en nu is de releasedatum al gecommuniceerd. Volgende maand is het namelijk al raak!

Lees alles over Selling Sunset

Riverdale en The Flash verlengd voor mogelijke finaleseizoenen

Riverdale en The Flash zijn twee van de zeven series die door The CW vroegtijdig zijn verlengd. Goed nieuws dus voor de fans van deze twee reeksen, die ook komend najaar door zullen draaien. Maar mogelijk is dat wel het slotstuk.

Lees alles over Riverdale en The Flash

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Ice Road Actie 2021 5.6 2022-03-23

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?