Netflix Daily

Netflix Daily: La Casa de Papel-gezichten in Berlin en Spaanse horrorkomedie Fenómenas

De spin-off Berlin van La Casa de Papel verschijnt in december en daarin zullen we een aantal bekende gezichten terugzien. Ook uit Spanje komt de horrorkomedie Fenómenas.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Twee oude bekenden uit La Casa de Papel duiken op in Berlin

De cast van Berlin is uitgebreid met twee oude bekenden. De eerste spin-off van La Casa de Papel wordt namelijk versterkt met twee personages uit de hoofdserie. Het zijn Itziar Ituño en Najwa Nimri die een rol krijgen in Berlin. Beide karakters waren eerder in La Casa de Papel te zien als respectievelijk Raquel Murillo (Lisbon) en inspecteur Alicia Sierra. Hoe groot hun rol gaat zijn in de spin-off, is nog onduidelijk. De opnames van Berlin zijn ondertussen al maandenlang in volle gang. De release wordt ergens in december 2023 op Netflix verwacht.

Spaanse horrorkomedie Fenómenas

Op 14 april kunnen we gaan zitten voor de Spaanse horrorkomedie Fenómenas. Drie oudere dames gaan paranormale verschijnselen onderzoeken aan het einde van de jaren negentig. Ze vormen de Hepta-groep en beginnen in een antiekwinkel. Het wordt gelijk de moeilijkste klus van hun leven.

Beste oorlogsfilms op Netflix

Oorlogsfilms zijn volop te vinden in de catalogus van Netflix. De Tweede Wereldoorlog is altijd een onderwerp waar veel over is geschreven en dus ook films zijn gemaakt. Maar er zijn heel wat meer onderwerpen te vinden in de beste oorlogsfilms ooit gemaakt. We hebben een lijst gemaakt van de beste oorlogsfilms op Netflix.

Lees alles over de beste oorlogsfilms

Prins William en Kate ontmoeten elkaar in The Crown seizoen 6

Het zesde seizoen van The Crown wordt momenteel opgenomen en dat levert alvast de eerste beelden op. Er is namelijk een foto verschenen van de twee acteurs die Prins William en Kate Middleton zullen vertolken.

Lees alles over The Crown

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Night Agent (1 seizoen) Crime 2023 2023-03-23
Johnny Drama 2022 6.9 2023-03-23
Furies Actie 2023 7.3 2023-03-23

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?