Netflix Daily

Netflix Daily: Slecht nieuws voor Better Call Saul?

Better Call Saul seizoen 5 Netflix

Houdt Better Call Saul er na zes seizoenen mee op? Ondertussen zijn de opnames van The Good Place seizoen 4 van start gegaan, weten we wanneer we Luke Perry voor het laatst zien in Riverdale en is een releasedatum voor Nailed It! seizoen 3 bekend.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Better Call Saul na zes seizoenen ten einde, of toch nog niet?

Better Call Saul houdt er mogelijk mee op na zes seizoenen. Het vijfde seizoen van de prequel van Breaking Bad is momenteel in productie en mogelijk komt daarna nog slechts één seizoen. Giancarlo Esposito, de acteur achter Gustavo ‘Gus’ Fring, liet weten dat het na zes seizoenen zeer waarschijnlijk klaar is. “Er komen zes seizoenen. Het ziet ernaar uit dat dat de weg is, de comfortabele weg, om de show te beëindigen.

Actrice Rhea Seehorn die Kim Wexler speelt, ontkende de geruchten op haar beurt juist weer. Volgens haar is de cast verteld dat er nog ‘geen concrete beslissingen zijn’ over wanneer Better Call Saul er definitief mee stopt.

Opnames The Good Place seizoen 4 van start

De opnames voor The Good Place seizoen 4 zijn van start gegaan. De cast en crew zijn weer teruggekeerd naar de set om een nieuw seizoen op te nemen. Het vierde seizoen wordt eind 2019 of begin 2020 op Netflix verwacht.

Morgen laatste Riverdale-aflevering met Luke Perry

Op donderdag wordt aflevering 19 van Riverdale toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Het is de laatste aflevering waarvoor Luke Perry gefilmd is voor de rol van Fred Andrews. De acteur overleed begin maart op 52-jarige leeftijd aan de gevolgen van een zware beroerte.

Lees alles over Luke Perry

Releasedatum Nailed It! seizoen 3 verschenen

Nailed It! krijgt een nieuw seizoen op Netflix. De serie is vernieuwd voor een derde seizoen en dat derde seizoen verschijnt al razendsnel op Netflix. Vanaf 17 mei kunnen we aan de slag met gloednieuwe afleveringen van de bakshow.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Shadowhunters (2 seizoenen + S03E19) Drama 2018 6.5
Supergirl (3 seizoenen + S04E18) Actie 2019 6.4
I Think You Should Leave With Tim Robinson Komedie 2019

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren