Netflix Daily

Netflix Daily: Vinterviken aangekondigd, Love is Blind-ster in The Vampire Diares

Vinterviken 2021 Netlix

Netflix heeft een nieuwe uitvoering aangekondigd voor de film Vinterviken. De film, gebaseerd op de roman van Mats Wahl, werd eerder al eens verfilmd. Daarnaast blijkt één van de sterren van Love is Blind eerder te zien geweest in The Vampire Diaries.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix kondigt nieuwe versie van Vinterviken aan

Netflix heeft de nieuwe film Vinterviken 2021 aangekondigd. De roman Vinterviken van Mats Wahl werd in 1996 al eens succesvol verfilmd, maar nu komt er een vernieuwde uitvoering. De film speelt zich af in Stockholm 2021 en vertelt het verhaal van Elisabeth en John. De twee zijn opgegroeid in dezelfde stad, toch leven ze mijlenver uit elkaar. Economisch, sociaal en cultureel gescheiden. Totdat ze in dezelfde klas terecht komen. Een releasedatum voor Vinterviken 2021 is nog niet bekend.

Love is Blind-ster had rol in The Vampire Diaries

Een van de sterren die we leerden kennen in Love is Blind, blijkt al eerder te zien zijn geweest op Netflix. Het gaat om Barnett, die in het verleden gespeeld heeft in The Vampire Diaries. Om precies te zijn is Barnett te zien in de aflevering Postcards From The Edge uit seizoen 7.

Snowpiercer komt vanaf mei wekelijks op Netflix

Snowpiercer zal door Netflix wekelijks worden uitgezonden, tegelijk met de uitzendingen in de Verenigde Staten op TNT. De serie wordt nu al gezien als de opvolger van The 100 en een tweede seizoen is al in productie.

Lees alles over Snowpiercer

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 17

Waren het vorige week met name films die de lijst binnen kwamen, ditmaal zijn het juist series. De ongewijzigde top-3 van een week geleden is nu wel uit elkaar getrokken. La Casa de Papel blijft nog wel altijd op de eerste plaats staan.

Lees alles over de meest populaire titels

Het nieuwe aanbod van gisteren:

DC Legends of Tomorrow (4 seizoenen + S05E09) Actie 2020 7.0
The Flash (5 seizoenen + S06E16) Actie 2019 8.1
La Casa de las Flores (3 seizoenen) Komedie 2018
Ghost in the Shell: SAC_2045 (1 seizoen) Anime 2020
Domino Thriller 2019 4.4

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?