Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuwe Stranger Things-collectie, slotseizoen Fuller House van start

Eleven Stranger Things seizoen 3

Nieuwe collectie H&M in samenwerking met Stranger Things, productie slotseizoen Fuller House van start en de trailer van de nieuwe Netflix-serie Jinn is verschenen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Nieuwe collectie H&M in samenwerking met Stranger Things

H&M is een samenwerking aangegaan met Stranger Things voor zijn nieuwe collectie. Nu het derde seizoen zich in de zomer afspeelt is ook de collectie met een zomers tintje. Gepresenteerd door niemand minder dan Dacre Montgomery, ook wel bekend als Billy.

Deze titels komen in juni op Netflix

Netflix heeft het één en ander bekend gemaakt over wat we mogen verwachten in de eerste helft van juni. De streamingdienst gaat een aantal indrukwekkende nieuwe titels toevoegen met onder meer Ocean’s Thirteen, The Hangover Part III, Designated Survivor seizoen 3 en Black Mirror seizoen 5.

Lees: Alles over nieuwe titels in juni

Productie slotseizoen Fuller House begonnen

Met het vijfde seizoen van Fuller House moeten we afscheid nemen van de reeks. De productie van dat laatste seizoen is inmiddels in productie gegaan. In een video neemt Andrea Barber, die in Fuller House te zien is als Kimmy Gibbler, de kijkers mee naar haar werk voor het laatste seizoen. Daarin zien we onder meer dat de cast voor het eerst het nieuwe script te zien krijgen.

Trailer Jinn verschenen

Netflix heeft de officiële trailer naar buiten gebracht van het eerste seizoen van Jinn. De serie is vanaf 13 juni te zien op Netflix en vertelt het verhaal van een groep middelbarescholieren. Hun leven wordt volledig op zijn kop gezet als er een djinn verschijnt die hun hulp nodig heeft.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Abyss (S01E04) Drama 2019
Slasher (3 seizoenen) Thriller 2016 6.6

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren