Netflix Daily

Netflix Daily: Squid Game-maker werkt aan satirische show, Netflix wil Pain Hustlers

Hwang Dong-hyuk kennen we inmiddels als de maker van Squid Game. Hij werkt ondertussen ook aan een nieuwe satirische komedieserie. Ondertussen gaat Netflix proberen om tijdens het Cannes festival de rechten aan te kopen van de film Pain Hustlers.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Squid Game-maker werkt aan satirische show

Hwang Dong-hyuk kennen we inmiddels als de maker van Squid Game. Hij werkt ondertussen ook aan een nieuwe satirische komedieserie. Die serie gaat over de ontwikkeling van Squid Game en het onverwachte succes van de serie. Het project gaat momenteel door het leven onder de naam ‘The Best Show on the Planet’.

Netflix wil Pain Hustlers met Emily Blunt

Netflix gaat proberen om tijdens het Cannes festival de rechten aan te kopen van de film Pain Hustlers. De hoofdrol daarin is voor A Quiet Place-actrice Emily Blunt. Met de deal zou een bedrag van ruim 50 miljoen Amerikaanse dollar gepaard zijn. Het zou de grootste deal tot op heden worden op het Cannes festival. David Yates, bekend als regisseur van de Fantastic Beast-reeks, gaat ook voor Pain Hustlers aan de slag als regisseur.

Fan van Quién Mató a Sara? Dan is Maldivas iets voor jou!

Met Quién Mató a Sara hebben we drie seizoenen lang een Mexicaanse zaak onderzocht en waren de cliffhangers zenuwslopend. Deze serie is afgerond, maar Netflix brengt alweer een nieuwe thriller die overloopt van suspense en geheimen. Maldivas!

Lees alles over Maldivas

Bekijk eerste acht minuten van Stranger Things seizoen 4

Nog een week en dan begint eindelijk het vierde seizoen van Stranger Things. Bijna drie jaar hebben we erop moeten wachten, maar het epische seizoen staat voor de deur. En Netflix heeft ons alvast opgewarmd.

Lees alles over Stranger Things

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Riverdale (5 seizoenen + S06E15) Drama 2022 7.4 2022-05-23
Ghost in the Shell: SAC_2045 (2 seizoenen) Anime 2022 2022-05-23
Yolun Açik Olsun Drama 2022 7.8 2022-05-23
De Zeevriendjes (1 seizoen) Kinderen 2022 2022-05-23

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van maandag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?