Netflix Daily

Netflix Daily: Actiekomedie Lift krijgt andere releasedatum; Heather ‘gewoon’ in seizoen 7

Kevin Hart zal pas volgend kalenderjaar te zien zijn met zijn nieuwe actiekomedie. De film Lift heeft een nieuwe releasedatum. Er waren even geruchten dat Heather niet meer te zien zou zijn in Selling Sunset, maar ze keert terug voor seizen 7.

Releasedatum actiekomedie Lift is verplaatst

De actiekomedie Lift is door Netflix naar achteren geschoven. De film met Kevin Hart zou op 25 augustus op de streamingdienst verschijnen. Daar is nu verandering in gekomen. Blijkbaar is de post-productie een grotere klus dan gedacht, want de release is opgeschoven naar 12 januari 2024. Kevin Hart is in Life een meesterdief, die een klus aanneemt die eigenlijk onmogelijk is. De regie is in handen van F. Gary Gray.

Gerucht ontkracht: Heather keert ‘gewoon’ terug in Selling Sunset

Het leek er even op dat Heather Rae El Moussa niet van de partij zou zijn in het zevende seizoen van Selling Sunset. Eerder liet ze weten dat ze gefrustreerd was dat ze niet was gevraagd voor het zevende seizoen. Inmiddels heeft ze laten weten toch langs te komen in het nieuwe seizoen.

Trailer voor allerlaatste afleveringen van Manifest

De allerlaatste afleveringen van Manifest staan over goed twee weken op Netflix. Daarmee is het ook tijd voor de trailer van de laatste afleveringen. Manifest seizoen 4B is in aantocht en nu dus de eerste beelden.

Lees alles over Manifest

Goed nieuws voor fans van Firefly Lane: Sequel boek Fly Away

Firefly Lane is recent ten einde gekomen op Netflix. Na een extra lang tweede seizoen is het over en uit voor de serie. Ondanks dat daarmee het einde van Firefly Lane een feit is, is er nu toch goed nieuws voor fans van de reeks. Want wist jij dat er nog meer verhaal is dan tot op heden is verteld?

Lees alles over Firefly Lane

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Love Village (1 seizoen) Reality 2023 7.1 2023-05-23
Prey for the Devil Horror 2022 5.2 2023-05-23
Victim/Suspect Docu 2023 7.8 2023-05-23
Wanda Sykes: I’m An Entertainer Stand-up 2023 2023-05-23
Merpeople (1 seizoen) Docu 2023 2023-05-23

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?