Netflix Daily

Netflix Daily: Jessica Jones echt voorbij, nieuwe familie sitcom op komst

Krysten Ritter is niet van plan om in de toekomst terug te keren als Jessica Jones. Daarnaast heeft Netflix een nieuwe familie sitcom aangekondigd en wordt de game The Division verfilmd door de streamingdienst.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Jessica Jones voorgoed voorbij voor Krysten Ritter

Eerder deze maand werd het derde en tevens laatste seizoen van Jessica Jones toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Alhoewel fans nog enigszins hoop hebben op nieuwe afleveringen van Jessica Jones heeft Krysten Ritter een eind gemaakt aan die hoop. “Of ik denk dat ik haar nog een keer ga spelen? Dat denk ik niet. Ik heb het gevoel dat het klaar is, snap je. Ik voel me er goed over. Het voelt goed om de deur te sluiten”, vertelde Ritter aan TVLine.

Netflix kondigt nieuwe familie sitcom aan

Netflix heeft een nieuwe familie sitcom aangekondigd. De streamingdienst werkt aan de sitcom The Healing Powers of Dude waarin een elfjarige jongen genaamd Noah gevolgd wordt. De elfjarige jongen heeft een sociale fobie, iets wat niet heel fijn is nu hij moet beginnen op de middelbare school. Hij wendt zich tot straathond genaamd Dude, die hem misschien wel net zo hard nodig heeft als hij. Het eerste seizoen telt acht afleveringen.

Netflix heeft rechten voor The Division-film

Netflix gaat aan de slag met een film over The Division. Tijdens de E3 bracht Ubisoft naar buiten dat de game verfilmd gaat worden. De laatste tijd verschenen al meerdere geruchten rondom de film waarin Jake Gyllenhaal en Jessica Chastain de hoofdrol in zouden hebben. Nu is duidelijk geworden dat Netflix de rechten voor de film heeft binnengehaald.

5 Nieuwe bendeleden in La Casa de Papel voorgesteld

El Profesor heeft fans van La Casa de Papel voorgesteld aan de vijf nieuwe bendeleden waar we in het derde seizoen mee te maken krijgen. Het gaat om bendeleden die opereren onder de plaatsnamen Lissabon, Stockholm, Palermo, Marseille en Bogota. Twee van de acteurs zijn ook al bekend: Iztiar Ituno en Esther Acebo.

Lees alles over La Casa de Papel seizoen 3

Netflix bestelt vervolgserie voor Snabba Cash

Netflix heeft een vervolgserie besteld van Snabba Cash. De Zweedse films, ook wel bekend onder de naam Easy Money, verschenen in 2010, 2012 en 2013. Nu heeft Netflix een deel gesloten om een vervolg te mogen maken op de verhalen van Jens Lapidus. Of Joel Kinnaman terugkeert in de serie is onduidelijk.

Lees alles over Snabba Cash

Het nieuwe aanbod van het weekend:

Titel Genre Jaar IMDb
Man of Steel Actie 2013 7.1
Cop Out Actie 2010 6.4
The Losers Actie 2010 6.4
One Spring Night (S01E08) Drama 2019

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?