Netflix Daily

Netflix Daily: Tweede seizoen voor #blackAF, trailer nieuwe animatiefilm

Netflix heeft een tweede seizoen besteld van #blackAF. Ondertussen werkt Kenya Barris ook aan een musical voor de streamingdienst. Netflix heeft ook meer bekendgemaakt over de nieuwe animatiefilm Over the Moon.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix vernieuwt #blackAF voor tweede seizoen

Kenya Barris mag aan de slag met een tweede seizoen van #blackAF. Netflix heeft groen licht gegeven voor een vervolg. Daarin keert Barris zelf ook terug als hoofdrolspeler. Ondertussen krijgt Barris het druk, want hij gaat voor Netflix ook aan de slag met een musical. Daarvoor werkt hij samen met Happy-zanger Pharrell Williams.

Trailer nieuwe animatiefilm Over The Moon verschenen

Netflix en Pearl Studio hebben de eerste officiële trailer gelanceerd van een nieuwe animatiefilm genaamd Over the Moon. De film vertelt het verhaal van een jong Chinees meisje genaamd Fei Fei. Ze bouwt haar eigen ruimteschip om naar de maan af te reizen. Daar wil ze de aanwezigheid van de legendarische maan God Chang bewijzen. De trailer bekijk je alvast hieronder.

OFFICIEEL: Lucifer krijgt alsnog een zesde (en laatste) seizoen

De kogel is door de kerk. Lucifer zal toch nog een extra seizoen gaan krijgen. De afgelopen maanden waren de signalen hiervoor al aanwezig en nu heeft Netflix de officiële bevestiging naar buiten gebracht. Het zesde seizoen zal wel écht écht écht het allerlaatste seizoen zijn. Tenminste… dat wordt nu gezegd.

Lees alles over Lucifer

Verwijderalarm: Stilte voor de slotstorm van juni + The Missing

Het Netflix Verwijderalarm is deze week opvallend kort. Er zijn weinig films bijgekomen, maar het is tegelijkertijd wachten op het slotstuk van juni. De films die worden verwijderd zijn namelijk bekend tot en met 29 juni. De laatste dag van de maand levert traditioneel de meeste verwijderde titels op, omdat dan juist de rechten aflopen.

Lees alles over het Verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The 100 (6 seizoenen + S07E05) Sci-Fi 2020 7.8
Eric André: Legalize Everything Stand-up 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?