Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuwe Spaanse misdaadserie aangekondigd, twee nieuwe seizoenen Selling Sunset

Netflix heeft een nieuwe Spaanse misdaadserie aangekondigd onder de naam La Noche Más Larga. De serie komt op 8 juli naar Netflix. Daarnaast zijn er twee nieuwe seizoenen aangekondigd voor Selling Sunset.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Nieuwe Spaanse misdaadserie La Noche Más Larga

Netflix heeft een nieuwe Spaanse misdaadserie aangekondigd onder de naam La Noche Más Larga. De serie komt op 8 juli naar Netflix. De serie draait om gewapende mannen die een tbs-kliniek omsingelen en alle communicatie blokkeren. Hun doel: seriemoordenaar Simón Lago gevangennemen. De serie telt zes afleveringen over één nacht.

Twee nieuwe seizoenen voor Selling Sunset

Netflix heeft twee nieuwe seizoenen aangekondigd voor Selling Sunset. De realityserie groeide bij de streamingdienst uit tot een groot succes en we hoeven er gelukkig nog lang geen afscheid van te nemen. Met de vernieuwing is de serie verzekerd van een zesde en zevende seizoen.

Bevestiging van Netflix: Goedkoper abonnement met advertenties

Netflix zal een nieuwe abonnementsvorm gaan introduceren. Deze wordt goedkoper dan de huidige opties, alleen daar staat wel tegenover dat er advertenties worden getoond. Hiermee wil de streamingdienst een nieuw segment aan abonnees bereiken.

Lees alles over het goedkopere abonnement

De 20 populaire op Netflix: De orde is hersteld en Brits drama op brons

Eleven is verslagen… tenminste voor even. Over een goede week verschijnen de resterende afleveringen van Stranger Things, in de tussentijd heeft Peaky Blinders de regie overgenomen in de lijst met de meest populaire titels op Netflix.

Lees alles over de meest populaire titels

Het nieuwe aanbod van gisteren:

First Class (1 seizoen) Reality 2022 2022-06-23
Krolowa (1 seizoen) Drama 2022 2022-06-23

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?