Netflix Daily

Netflix Daily: Doherty in ‘In Memoriam’ aflevering Riverdale, Reinhart en Sprouse uit elkaar

Shannen Doherty heeft een gastrol te pakken in de eerbetoon-aflevering van Riverdale voor Luke Perry. Achter de schermen blijkt er nog meer verdriet te zijn: Lili Reinhart en Cole Sprouse zijn uit elkaar. Daarnaast is de trailer van het vierde seizoen van Van Helsing verschenen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Shannen Doherty krijgt rol in eerbetoon-aflevering Luke Perry

De makers van Riverdale zijn erin geslaagd om een goede vriendin van Luke Perry binnen te halen voor de eerbetoon-aflevering in seizoen 4. Perry overleed afgelopen maart aan de gevolgen van een zware beroerte. Terwijl de opnames voor seizoen 3 toen nog in volle gang waren, besloten de makers een eerbetoon aan de acteur uit te stellen tot het nieuwe seizoen. In de eerste aflevering van seizoen 4 wordt de acteur, die voor Riverdale in de huid kroop van Fred Andrews, geëerd. Shannen Doherty, die met Perry samenwerkte bij Beverly Hills, 90210, vervult een gastrol in de aflevering genaamd ‘In Memoriam’.

Lili Reinhart en Cole Sprouse uit Riverdale uit elkaar

Het sprookje tussen Lili Reinhart en Cole Sprouse is voorbij. Een bron weet aan E! News te melden dat de twee aan het begin van de zomer uit elkaar zijn gegaan. Ze wonen momenteel niet samen en hebben er bewust voor gekozen elkaar de ruimte te geven. Of de twee in de toekomst weer samen komen, is onduidelijk. In Riverdale spelen ze nog altijd een stelletje: Betty en Jughead.

Verwijderalarm: 26 titels op de nominatie

Netflix verwijdert binnenkort weer een aantal titels van zijn streamingdienst. Het Verwijderalarm bestaat deze week dan ook uit 26 titels. Onder meer Continuum, White Collar, The Americans en New Girls staan op de nominatie om binnenkort te verdwijnen

Lees alles over het Verwijderalarm

12 Brandende vragen voor Stranger Things seizoen 4

Het derde seizoen van Stranger Things is sinds Onafhankelijkheidsdag te bekijken bij Netflix. Het slot van het derde seizoen liet kijkers echter achter met veel vragen. Wij hebben twaalf brandende vragen waarop we antwoord hopen te krijgen in seizoen 4 op een rijtje gezet.

Lees alles over Stranger Things seizoen 4

Van Helsing seizoen 4 trailer verschenen

Syfy bestelde in december een vierde seizoen van Van Helsing. Nu is de eerste officiële trailer van dat vierde seizoen verschenen. Seizoen 4 telt dertien afleveringen en kent een nieuwe showrunner. Ook maken we voor het eerst kennis met de legendarische Dracula (Tricia Helfer).

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Chief of Staff (1 seizoen) Drama 2019 8.5

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?