Netflix Daily

Netflix Daily: Netflix neemt Paramount-project met Ryan Reynolds over, Biohackers aangekondigd

Netflix heeft een Paramount-project met Ryan Reynolds overgenomen waardoor we ons mogen opmaken voor een nieuwe avonturenfilm waarin het draait om tijdreizen. Daarnaast is de nieuwe Duitse thrillerserie Biohackers aangekondigd.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix neemt Paramount-project met Ryan Reynolds over

Netflix is er vandoor gegaan met de rechten van een Paramount-project. De streamingdienst gaat aan de slag met een avonturenfilm waarin het draait om tijdreizen. De hoofdrol in de film is weggelegd voor Ryan Reynolds. Al vanaf 2012 staat de film op de planning, maar tot op heden kwam hij er nooit. In november moet de productie echt van start gaan. In de film gaat een man op zoek naar advies. Hij komt terecht bij zijn dertienjarige zelf en komt ook zijn overleden vader tegen.

Nieuwe Duitse thrillerserie Biohackers aangekondigd

Netflix heeft een indrukwekkende nieuwe Duitse thrillerserie aangekondigd. Het gaat om Biohackers dat op 20 augustus verschijnt op Netflix. De serie vertelt het verhaal over een mysterieuze professor. Mia denkt dat Lorenz betrokken is bij een familiedrama. Als ze zich aanmeldt voor de universiteit waar Lorenz les geeft, komt ze er al snel achter dat er veel niet klopt.

Virgin River seizoen 3 nu al besteld

Netflix heeft al voor de release van het tweede seizoen van Virgin River een derde seizoen van de reeks besteld. Van de romantische dramaserie werd eind 2019 officieel aangekondigd dat er een tweede seizoen zou worden besteld, al waren de opnames daarvoor toen al lang van start gegaan. Nu blijkt dat het daar niet bij blijft.

Lees alles over Virgin River

Sweet Magnolias vernieuwd voor tweede seizoen

De kogel is eindelijk door de kerk: Netflix heeft een tweede seizoen besteld van Sweet Magnolias. Dat heeft TVLine op donderdagavond naar buiten gebracht. Fans mogen zich dan ook opmaken voor nieuwe afleveringen van de reeks.

Lees alles over Sweet Magnolias

Het nieuwe aanbod van het weekend:

Larva Eiland: De Film Kinderen 2020
The Nun Horror 2018 5.3
Ouija: Origin of Evil Horror 2016 6.1

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?