Netflix Daily

Netflix Daily: Zweedse misdaaddrama’s naar Netflix, trailer Love, Guaranteed

Netflix is erin geslaagd om de rechten aan te kopen van twee Zweedse misdaaddrama’s. Het gaat om Rebecka Martinsson en The Lawyer. Daarnaast is de officiële trailer van Love, Guaranteed verschenen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Zweedse misdaaddrama’s komen naar Netflix

Netflix voegt op 1 september verschillende Zweedse misdaaddrama’s toe aan zijn aanbod. Vanaf die datum mogen we aan de slag met zowel Rebecka Martinsson als The Lawyer. In eerstgenoemde is een hoofdrol weggelegd voor Ida Engvoll (The Bridge), terwijl laatstgenoemde serie afkomstig is van de bedenker van The Bridge en Marcella.

In Rebecka Martinsson staat een moord centraal. Wie is verantwoordelijk voor de dood van Mildred Nilsson, een vroegere vriendin van Rebecka? In de Scandinavische misdaaddrama The Lawyer komt een man erachter wie zijn ouders heeft vermoord toen hij nog een kind was. Hij is uit op wraak.

Trailer Love, Guaranteed verschenen

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van Love, Guaranteed. De film, afkomstig van Mark Steven Johnson, vertelt het verhaal van een eerlijke advocate Susan. Ze wil haar kleine bureau redden en neemt een zaak aan van Nick. Hij wil een datingwebsite aanklagen die liefde garandeert. Al snel verandert de band tussen Susan en Nick.

I Am Not Okay With This gecanceld door gevolgen coronavirus

I Am Not Okay With This is gecanceld door Netflix. Dit komt deels als een verrassing, omdat de serie goed was ontvangen. Het einde liet ook genoeg ruimte voor een vervolg. Het is echter één van de series die sneuvelt door de gevolgen van het coronavirus.

Lees alles over I Am Not Okay With This

The Society gecanceld nádat de serie eerder verlengd was

Een flinke dreun voor fans van The Society. De goed ontvangen serie werd vrij snel na het eerste seizoen verlengd. Op dat besluit is Netflix nu teruggekomen. Dit is de eerste serie waarvan de gevolgen van het coronavirus echt zichtbaar worden.

Lees alles over The Society

Het nieuwe aanbod van het weekend:

Golden Shoes Familie 2015 3.6

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?