Netflix Daily

Netflix Daily: Thriller Lou heeft heftige trailer en cocktails maken voor gevorderden

Ook voor september staat er een ware thriller gepland op Netflix. De film Lou neemt ons mee op de zoektocht van twee vrouwen naar een ontvoerde dochter. De makers van Blown Away komen met een nieuwe show, waarin het draait om cocktails.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Thriller Lou: zoektocht naar ontvoerde dochter

Op 23 september kunnen we goed gaan zitten voor Lou, de eerstvolgende grote thriller van Netflix. Hierin spelen Allison Janney en Jurney Smollett (die recent ook te zien was in Spiderhead) de hoofdrollen. Smollett verschijnt in de bossen in een poging om haar ontvoerde dochtertje te vinden. Daar stuit ze op Janney, die een teruggetrokken bestaan leidt in de bossen. Stevig gewapend trotseren ze een hevige storm en komen hun geheimen boven tafel. Terwijl de zoektocht onverminderd voortgaat. Bekijk alvast de trailer van Lou.

Drink Masters van de makers van Blown Away

Blown Away is al drie seizoenen een zeer succesvolle competitie spelshow, waarin glasblazers de mooiste creaties weten te fabriceren. De makers van Blown Away hebben nu een nieuwe show voor Netflix gemaakt: Drink Masters. Glazen komen er opnieuw aan te pas, maar wel als functionele objecten om te drinken. Cocktailmakers moeten de mooiste, spannendste en lekkerste creaties weten te fabriceren. Drink Masters is vanaf 28 oktober te zien op Netflix.

Glass Onion: A Knives Out Mysterie wordt kerstcadeau van Netflix

Het vervolg op Knives Out heeft een releasedatum op Netflix. De film die door het leven zal gaan als Glass Onion: A Knives Out Mysterie zal het kerstcadeau worden van de streamingdienst. Twee dagen voor het grote feest is het namelijk zover.

Lees alles over Knives Out

Netflix introduceert handige nieuwe functie: Bladeren door taal

Netflix heeft recentelijk een handige nieuwe functie geïntroduceerd. Misschien heb je het nog niet opgemerkt, maar sindsdien kun je op de streamingdienst films en/of series zoeken aan de hand van… taal!

Lees alles over de nieuwe functie

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Chad and JT Go Deep (1 seizoen) Komedie 2022 2022-08-23
Untold: The Rise and Fall of AND1 Docu 2022 2022-08-23

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?