Netflix Daily

Netflix Daily: Love is Blind reünie en The Saint of Second Chances

De grote reünie van Love is Blind is alweer in aantocht, net zoals het volgende seizoen. Tevens staat de documentaire The Saint of Second Chances voor de deur.

Love is Blind reünie is aanstaande

Love is Blind seizoen 4 ligt alweer even achter ons, maar nu gaan we zien hoe het verder is gegaan met de koppels. In After the Alter krijgen we een inkijkje en wel vanaf 1 september. Lang hoeven we daarna niet te wachten, want vanaf 22 september gaat het vijfde seizoen alweer van start. De eerste beelden van de reünie zijn ook gedeeld.

The Saint of Second Chances

Mike Veeck groeide op in de schaduw van zijn ritselende vader, honkbaleigenaar Bill Veeck uit de Hall of Fame. De naam Veeck werd zowel legendarisch als berucht in het professionele honkbal omdat ze het plezier in de honkbalstadions introduceerden – weggevertjes, thema-avonden, vuurwerk en nog veel meer. Maar het kwam allemaal tot stilstand toen Mike de carrière van zijn vader opblies. De jongere Veeck werd verbannen uit het spel waar hij van hield en spendeerde de volgende decennia om zich omhoog te klauteren, vastbesloten om zichzelf te verlossen. Na verontrustend nieuws te hebben ontvangen, werd wat begon als een reis om de familie erfenis terug te winnen, een kans om die familie meer te waarderen. The Saint of Second Chances verschijnt op 19 september.

Band of Brothers eerstvolgende HBO-serie op Netflix

De volgende HBO-serie staat in de wachtrij om aan Netflix te worden toegevoegd. Door een deal tussen Netflix en HBO zullen er in de aankomende maanden heel wat series worden verhuurd aan Netflix. Deze series mag je allemaal verwachten. Waarvan het nu dus tijd is voor Band of Brothers.

Lees alles over Band of Brothers

Netflix-western The Harder They Fall met Idris Elba krijgt vervolg

Het lijkt erop dat The Harder They Fall, de Netflix-western uit 2021 met Idris Elba, een vervolg krijgt. Op het sociale medium Twitter hint regisseur Jeymes Samuel, verantwoordelijk voor de film, naar een tweede deel.

Lees alles over The Harder They Fall

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Ultimatum: Marry or Move On (2 seizoenen) Reality 2023 5.3 2023-08-23
My Happy Marriage (1 seizoen) Anime 2023 2023-08-23
Squared Love Everlasting Romance 2023 2023-08-23
Missing Drama 2023 7.1 2023-08-23
Bardot Drama 2023 6.1 2023-08-23
Vita & Virginia Drama 2018 6.1 2023-08-23
Wonder Familie 2017 8.0 2023-08-23

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?