Netflix Daily

Netflix Daily: Recast bij The Witcher, derde seizoen David Letterman

De makers van The Witcher zullen op zoek moeten naar een vervanging voor Thue Rasmussen. De acteur vertolkt niet langer de rol van Eskel. Daarnaast blijkt de talkshow van David Letterman terug te keren voor een derde seizoen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Recast nodig bij The Witcher

Slecht nieuws voor de fans van The Witcher. Thue Rasmussen keert in het tweede seizoen niet terug als Eskel. Dat nieuws maakte de acteur bekend via Twitter. “Helaas, door de vertraging vanwege Covid-19 en het verzetten van de opnames, zal ik niet de rol van Eskel kunnen vertolken in The Witcher”, laat hij weten. Rasmussen is verdrietig vanwege het nieuws, maar ook dankbaar voor het feit dat hij de kans heeft gekregen om Eskel te zijn. Het is nog onduidelijk wie Rasmussen gaat vervangen, al wordt hier en daar gedacht aan Basil Eidenbenz.

Derde seizoen van talkshow David Letterman aangekondigd

Netflix heeft een derde seizoen aangekondigd van de talkshow van David Letterman. My Next Guest Needs No Introduction is vanaf 21 oktober meteen in één keer te bekijken op Netflix. Daarmee is afstapt van het concept waarbij iedere maand een nieuwe episode werd toegevoegd. In seizoen 3 komen Kim Kardashian, Robert Downey Jr., Dave Chappelle en Lizzo langs.

The Haunting of Bly Manor in oktober met heftige trailer

De officiële aankondiging van The Haunting of Bly Manor is een feit. Richting Halloween kunnen we ons opmaken voor een stukje huiveringwekkende televisie, want deze horrorserie staat gepland voor 9 oktober. Het is het tweede deel in The Haunting-reeks.

Lees alles over The Haunting of Bly Manor

Dit kun je verwachten van Jane the Virgin seizoen 5

Al de komedie en drama van Jane the Virgin komt met het vijfde seizoen tot een einde. Gina Rodriguez kruipt voor de laatste maal in de huid van Jane. Het slotseizoen is vanaf zondag 27 september te zien op Netflix, wij blikken vast vooruit wat je kunt verwachten.

Lees alles over Jane the Virgin

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Enola Holmes Avontuur 2020 2020-09-23

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?