Netflix Daily

Netflix Daily: Bekend gezicht terug in Kissing Booth, cijfers El Camino bekend

Een bekend gezicht keert terug in het vervolg van The Kissing Booth. Daarnaast zijn de cijfers van de Breaking Bad-film bekend en werkt Fernando Meirelles aan een nieuw project voor Netflix over klimaatverandering.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Bekend gezicht keert terug in The Kissing Booth 2

Goed nieuws voor de fans van The Kissing Booth. Het tweede deel is inmiddels opgenomen en op Instagram deelde Netflix een verrassende video waarin duidelijk werd dat we een bekend gezicht terug zien. Jacob Elordi keert namelijk terug als Noah Flynn in het tweede deel van de film.

Cijfers El Camino: A Breaking Bad Movie bekend

De cijfers van El Camino: A Breaking Bad Movie zijn bekend. De film staat inmiddels al bijna twee weken op Netflix en blijkt uiterst goed bekeken te zijn. De film werd in de eerste zeven dagen door meer dan 25 miljoen huishoudelijke accounts bekeken. Op IMDb scoort de film inmiddels een 7,6.

Nieuw project Fernando Meirelles

De Braziliaanse regisseur Fernando Meirelles werkt voor Netflix aan een nieuw project. De maker van The Two Popes blijkt achter de schermen hard te werken aan een dramafilm over klimaatverandering. Waar de film precies over gaat, geeft Meirelles nog niet prijs. Het blijkt echter wel een Netflix-project te zijn. Met de film hoopt Meirelles meer mensen te bereiken om de klimaatverandering onder de aandacht te brengen.

Verwijderalarm: Leuke films en Nederlandse series

Het Netflix Verwijderalarm is deze week vrij kort en krachtig. Het einde van de maand nadert, maar tot die tijd gaan er niet heel veel films en series verdwijnen. Al zitten er wel leuke films bij, waaronder Baywatch en Rough Night.

Lees alles over het Verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Rhythm + Flow (1 seizoen) Reality 2019
Dancing with the Birds Docu 2019
Breakfast, Lunch & Dinner (1 seizoen) Reality 2019

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?