Netflix Daily

Netflix Daily: Twee verplichte aanpassingen The Watcher en Trailer Im Westen nichts Neues

The Watcher is de grote hit van dit moment op Netflix. Het waargebeurde verhaal bevat wel twee verplichte aanpassingen. Vrijdag verschijnt de oorlogsfilm Im Westen nichts Neues, de trailer hiervoor is nu verschenen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Twee verplichte aanpassingen in The Watcher

The Watcher is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de familie Bannock. Toen ze de rechten van het verhaal aan Netflix verkochten, hadden ze daar wel twee eisen bij. Er zijn namelijk twee aanpassingen gemaakt ten aanzien van de waarheid. In de eerste plaats mochten hun echte namen niet worden gebruikt. Daarnaast mochten de personages ook op geen enkele manier op de echte personen lijken. De makers van The Watcher hebben een extra stap toegevoegd door slechts twee in plaats van drie kinderen aan het stel te koppelen.

Trailer van oorlogsfilm Im Westen nichts Neues

Im Westen nichts Neues vertelt het aangrijpende verhaal van een jonge Duitse soldaat aan het Westelijk Front van de Eerste Wereldoorlog. Paul en zijn kameraden ervaren aan den lijve hoe de aanvankelijke euforie van de oorlog omslaat in wanhoop en angst als ze in de loopgraven vechten voor hun leven, en voor elkaar. De film van regisseur Edward Berger is gebaseerd op de gelijknamige wereldberoemde bestseller van Erich Maria Remarque. Vrijdag verschijnt de film op Netflix.

Luficer-ster krijgt eigen kerstfilm: Christmas with You

Christmas with You is de tweede kerstfilm met een trailer voor dit feestseizoen. Falling for Christmas werd eerder al gelanceerd en nu is het tijd voor de film met Aimee Garcia in de hoofdrol. Die we natuurlijk vooral kennen van haar tijd in Lucifer.

Lees alles over Christmas with You

Chesapeake Shores-maker houdt hoop op vervolg: “Laatste nog niet gezien”

Chesapeake Shores is inmiddels ten einde gekomen. Op maandag 17 oktober werd de laatste aflevering van de serie toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Ondanks dat er door Hallmark Channel voor gekozen werd om na zes seizoenen een punt te zetten achter de serie, is er nu toch hoop op een vervolg. Dat laat maker Phoef Sutton weten in een interview met TV Insider.

Lees alles over Chesapeake Shores

Het nieuwe aanbod van het weekend:

Franco Escamilla: Voyerista Auditivo Stand-up 2022 2022-10-23
Strangeways Here We Come Drama 2018 4.9 2022-10-22
LOL Surprise! Winter Fashion Show Kinderen 2022 2022-10-22

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?