Netflix Daily

Netflix Daily: Queen’s Gambit verbreekt record, eerste beelden Equinox verschenen

The Queen’s Gambit heeft in de afgelopen weken uitstekende zaken gedaan op Netflix. De serie verbrak het ene na het andere record. Daarnaast zijn de eerste beelden van de bovennatuurlijke thrillerserie Equinox verschenen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

The Queen’s Gambit verbreekt records

The Queen’s Gambit heeft in de afgelopen periode aardig wat records verbroken. De serie werd in de eerste 28 dagen door liefst 62 miljoen huishoudelijke Netflix-accounts bekeken. Daarmee is het de best scorende scripted limited serie die tot op heden gelanceerd is door de dienst. Ook slaagde de serie erin om in 92 landen in de top 10 te komen en stond hij in 63 landen zelfs op nummer één.

Eerste beelden Deense thrillerserie Equinox gelanceerd

Netflix heeft de eerste beelden gelanceerd van de Deense bovennatuurlijke thrillerserie Equinox. De zesdelige serie is gebaseerd op de bekende podcast Equinox 1985. De serie speelt zich af in Denemarken en volgt een vrouw genaamd Anna. Ze is getraumatiseerd door een mysterieuze verdwijning van een schoolklas in 1999. Anna was toen tien jaar oud. Nu twintig jaar later wil Anna ontdekken wat er met de klas is gebeurd wanneer blijkt dat de enige overlevende nu ook onder mysterieuze wijze is overleden.

4 Brandende vragen voor Virgin River seizoen 2

Netflix lanceerde eind 2019 het eerste seizoen van Virgin River. De romantische dramaserie groeide binnen no time uit tot een groot succes op Netflix en het duurde dan ook niet lang voordat een tweede seizoen werd aangekondigd. Dat is maar goed ook, want het eerste seizoen van Virgin River liet ons achter met grote vragen. In dit artikel vind je de vier brandende vragen voor Virgin River seizoen 2.

Lees alles over Virgin River

Extraction 2 in de maak! Chris Hemsworth komt met bevestiging

Extraction gaat een vervolg krijgen. De actiefilm met Chris Hemsworth in de hoofdrol was een directe hit nadat deze in april op Netflix verscheen. Het was dan ook niet gek dat er gesproken werd over een vervolg. De makers wilden dit graag en inmiddels blijkt er groen licht te zijn gegeven. Dit laat Hemsworth zelf weten.

Lees alles over Extraction

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Shawn Mendes: In Wonder Docu 2020 2020-11-23

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?