Netflix Daily

Netflix Daily: Riverdale crossover met Sabrina wordt ‘amazing’, Squid Game pop mag zelf niet kijken

Binnenkort gaat er er in Riverdale een crossover plaatsvinden met Sabrina. De showrunner van de serie heeft nu laten weten dat het een ‘geweldige’ aflevering gaat worden. Ondertussen blijkt de stem die de Squid Game pop heeft ingesproken zelf nog niet naar de serie gekeken te hebben. Dat mag namelijk niet van haar ouders.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Riverdale crossover met Sabrina wordt ‘amazing’

Het zesde seizoen van Riverdale is recent van start gegaan met een vijf afleveringen event. Showrunner Roberto Aguirre-Sacasa liet eerder al weten dat er een Sabrina crossover gaat plaatsvinden. “De aflevering waarin ze zit is amazing. Het is een Cheryl/Madelaine (Petsch) aflevering. Ze hebben zo’n geweldige verstandshouding en het voelde zo naturel. Het voelde tegelijkertijd dat het het wachten waard was, maar ook: “Waarom deden we dit niet eerder.”

Stem achter Squid Game pop mag serie zelf niet kijken

Reagan To is in Squid Game verantwoordelijk voor het inspreken van de stem van de pop. Toch blijkt de tienjarige stemactrice de serie zelf nog niet gekeken te hebben. “Mijn ouders vinden de serie te gewelddadig.” Ze mocht slechts een klein stukje van haar stem horen. “Vlak voor die scène zette mijn moeder de televisie uit. Ik heb maar heel even mijn stem kunnen horen. Mijn oudere broer is veertien jaar en zelfs hij mag niet kijken.”

Outlander seizoen 6 heeft Amerikaanse releasedatum te pakken

Er is eindelijk meer duidelijkheid over het zesde seizoen van Outlander. Starz, de zender die in de Verenigde Staten de eerste uitzendrechten heeft van de serie, heeft namelijk de startdatum van het nieuwe seizoen bekendgemaakt. Hierdoor kunnen we een betere indicatie geven wanneer Outlander op Netflix in Nederland verschijnt.

Lees alles over Outlander

Verwijderalarm: Twintig titels als stilte voor de storm

Het Netflix Verwijderalarm is vrij ongewijzigd ten opzichte van vorige week. Een tweetal films zijn erbij gekomen en een serie. Daarnaast is het wachten op wat komen gaat, want het is alweer bijna het einde van de maand.

Lees alles over Verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Masters of the Universe: Revelation (2 seizoenen) Anime 2021 2021-11-23
BlacKkKlansman Drama 2018 7.5 2021-11-23
Reasonable Doubt: A Tale of Two Kidnappings (1 seizoen) Docu 2021 2021-11-23

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?