Netflix Daily

Netflix Daily: White Noise met Adam Driver en ‘Gus Fring’ in interactieve thriller

Deze winter kunnen we gaan zitten voor White Noise, de nieuwe film met Adam Driver in de hoofdrol. Giancarlo Esposito kennen we vooral als Gus Fring in Breaking Bad. Nu is hij het gezicht in een interactieve thriller.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

White Noise in aantocht met Adam Driver

Op 30 december zal White Noise wereldwijd te zien zijn op Netflix, nadat deze film eerst vanaf 8 december in een select aantal bioscopen zal draaien. De hoofdrol is voor Adam Driver, waardoor hij opnieuw samenwerkt met Noah Baumbach – net zoals bij Marriage Story. White Noise vertekt het verhaal van een hedendaagse Amerikaanse familie die probeert te dealen met de mondaine conflicten van het dagelijks leven. Ondertussen worstelen ze met de universele mysteries in de liefde, de dood en de mogelijkheid op geluk in een onstabiele wereld.

Gus Fring in een interactieve thriller

Kaleidoscope is aangekondigd door Netflix. Deze miniserie zal interactief zijn, waardoor je als kijker aan de knoppen zit. Het verhaal is losjes gebaseerd op een waargebeurd verhaal, waarbij er 70 miljoen dollar vermist raakt tijdens orgaan Sandy in Manhattan. Interactief is de serie vooral omdat je zelf kan bepalen in welke volgorde je het verhaal zult bekijken. Waardoor de puzzelstukjes samen komen te vallen. De hoofdrol is voor Giancarlo Esposito, die we vooral kennen als Gus Fring in Breaking Bad.

Virgin River-showrunner beantwoordt: Keert Ricky terug voor seizoen 5?

Fans van Virgin River vragen zich al enige tijd af of we Rickynog gaan zien in het vijfde seizoen van Virgin River. In de laatste aflevering van seizoen 4 verliet hij het stadje om aan de slag te kunnen bij de marine. Hoelang die training precies duurt, is onduidelijk. Toch ziet het er niet naar uit dat we Ricky snel terugzien in de romantische dramaserie.

Lees alles over Virgin River

Charlie Cox (Daredevil) in nieuwe thrillerserie Treason

Charlie Cox keert terug op Netflix. Daredevil is dan wel verhuisd naar Disney+, de acteur duikt nu op in een nieuwe rol. Hij speelt namelijk het hoofdpersonage in Treason, een limited thrillerserie die op Boxing Day zal verschijnen.

Lees alles over Treason

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Las Chónicas Del Taco (3 seizoenen) Reality 2022 7.8 2022-11-23
Wednesday (1 seizoen) Crime 2022 8.6 2022-11-23
Who’s A Good Boy? Komedie 2022 2022-11-23
The Swimmers Bio 2022 7.6 2022-11-23
Christmas on Mistletoe Farm Familie 2022 2022-11-23
Lesson Plan Actie 2022 2022-11-23
Blood, Sex & Royalty (1 seizoen) Docu 2022 2022-11-23

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?