Netflix Daily

Netflix Daily: Zwangerschap in Riverdale seizoen 5, hoofdrolspeler The Innocent Man komt vrij

Vanessa Morgan blijkt niet alleen in het echte leven een kindje te verwachten, maar ook haar personage in Riverdale zal een kind krijgen. Dat liet de actrice zelf weten. Daarnaast komt Thomas Ward uit The Innocent Man spoedig op vrije voeten.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Vanessa Morgan ook zwanger in Riverdale seizoen 5

Vanessa Morgan is niet alleen buiten Riverdale zwanger. Ook haar personage Toni Topaz in Riverdale krijgt in seizoen 5 met een zwangerschap te maken. De actrice liet eind juli weten in verwachting te zijn van een jongetje. “Zo ontzettend dankbaar dat de showrunner en producers zo meegaand zijn en mijn zwangerschap een onderdeel in de serie hebben gegeven. Ik ben zo trots op mijn lichaam dat ik met bijna negen maanden zwangerschap nog steeds kan werken. Maar nu is het écht tijd om mijn baby te krijgen.” Seizoen 5 gaat op 21 januari van start op Netflix.

Thomas Ward uit The Innocent Man spoedig op vrije voeten

Thomas Ward, bekend uit de Netflix-documentaire The Innocent Man, wordt binnenkort vrijgelaten. Ward houdt al drie decennia vol dat hij niet verantwoordelijk is voor de ontvoering en dood van Donna Denice Haraway. De zesdelige truecrimeserie The Innocent Man nam ons mee naar de zaak.

A California Chistmas krijgt een sequel

A California Christmas is de eerste kerstfilm van dit jaar op Netflix dat een vervolg gaat krijgen. Eerder was het al bekend dat van Princess Switch een derde film komt. Nu heeft de eerste nieuwkomer dus een sequel te pakken.

Lees alles over A California Christmas

Verwijderalarm: 31 titels op de lijst, vraagteken achter Prison Break

Het Netflix Verwijderalarm is nog altijd flink gevuld met films en series die op de laatste dagen van de maand zullen vertrekken. Momenteel zijn dat er 31 in totaal. Wel staat er achter één serie inmiddels een vraagteken.

Lees alles over het Verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?