Netflix Daily

Netflix Daily: Dit is waarom Kulüp zo belangrijk is, nieuwe video Undercover met Virgil van Dijk

Columnist Yesim Candan heeft de nieuwe Turkse serie Kulüp bekeken. Nu vertelt ze waarom het belangrijk is dat er een serie is gemaakt over het verhaal. Ondertussen is er ook een nieuwe video verschenen op YouTube waarin Virgil van Dijk de hoofdrol speelt in Undercover.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Dit is waarom de Turkse serie Kulüp zo belangrijk is

Sinds 5 november kunnen we op Netflix aan de slag met Kulüp. Columnist Yesim Candan heeft inmiddels besproken waarom het zo belangrijk is dat er een serie is verschenen over minderheden in Turkije. “De serie gaat over Matilda, een Sefardische Joodse vrouw. Zij heeft de vader van haar dochter vermoord en dat heeft te maken met inkomstenbelasting. Op een gegeven moment, in 1942, moesten Sefardische Joden belasting betalen waardoor heel veel mensen failliet gingen.”

“Haar vader en broer zijn naar een werkkamp gestuurd en daarom is deze serie zo belangrijk, het is ook heel informatief. Zij wordt naar de gevangenis gestuurd, maar later komt ze terug. Maar haar dochtertje moest dus opgroeien zonder haar en nu probeert ze een mooie band mee te krijgen. De film gaat over liefde, een moeder-dochter relatie en het belangrijkste: over minderheden in Turkije.” Het tweede deel van Kulüp komt op 6 januari naar Netflix.

Nieuwe video van Undercover verschenen met Virgil van Dijk in hoofdrol

Netflix heeft op YouTube een nieuwe video gelanceerd over Undercover. Daarin zijn beelden gebruikt van de meest recente aflevering uit de serie, maar dan een tikkeltje anders gebruikt. Zo wordt nu niet Patrick belaagd, maar niemand minder dan Virgil van Dijk. Ferry heeft zijn hulp namelijk dringend nodig. Je bekijkt de video hieronder.

Beste series die in 2022 naar Netflix komen

2022 wordt een goed jaar voor Netflix. Althans, dat is de verwachting als we naar de releaselijst kijken. De streamingdienst heeft nogal wat pareltjes voor ons in de aanbieding, compleet nieuwe shows, maar ook nieuwe seizoenen van een paar heavy hitters! In het lijstje hieronder bespreken we titels die al daadwerkelijk aangekondigd zijn voor de release window 2022, zoals bijvoorbeeld Stranger Things seizoen 4, Ozark seizoen 4 én Virgin River seizoen 4.

Lees alles over de beste series

The Witcher seizoen 3: Alles wat we al weten

The Witcher seizoen 2 staat inmiddels op Netflix en de échte fan heeft alle afleveringen er natuurlijk al doorheen gejaagd. Het grote toeleven naar seizoen 3 kan beginnen, maar wat kunnen we daar nú al over vertellen? The Witcher seizoen 3: Dit weten we al!

Lees alles over The Witcher

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Élite historias breves: Patrick (1 seizoen) Drama 2021 2021-12-23
Vilsen Crime 2016 5.6 2021-12-23
The Last Whalers of São Miguel Docu 2019 2021-12-23
Vals Spel Docu 2018 2021-12-23
Bikes vs Cars Docu 2015 2021-12-23
Cycle Komedie 2014 2021-12-23
The Prosecutor the Defender the Father and His Son Drama 2015 2021-12-23
The Stone Speakers Docu 2018 2021-12-23

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?