Netflix Daily

Netflix Daily: Queer Eye in Japan; twee series verlengd

De animatieseries She-Ra en F is for Family zijn verlengd, Queer Eye gaat naar Japan, Sandra Bullock in een nieuwe superheldenfilm, spin-offs besteld en Suits stopt. Kortom het is druk op Netflix!

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

She-Ra komt terug voor tweede seizoen

De liefhebbers van de reboot van de jaren’80 serie She-Ra and the Princesses of Power kunnen hun hart ophalen. Er komt namelijk een tweede seizoen aan. Het openingsseizoen werd in november gelanceerd en nu heeft Netflix een tweede seizoen besteld én een releasedatum bekend gemaakt: 26 april.

F is for Family gaat al op voor vierde campagne

Ook F is for Family zal terugkeren met een nieuw seizoen, in dit geval al een vierde seizoen. De animatieserie voor volwassenen gemaakt door Bill Burr en Michael Price volgt de familie Murphy. Een Iers-Amerikaanse familie in de jaren’70. Een periode waarin politieke correctheid wel het laatste was waar mensen aan dachten.

Fab Five van Queer Eye naar Japan

De Fab Five van Queer Eye komen nog later dit jaar terug met alweer hun derde seizoen op Netflix. Vier afleveringen van het nieuwe seizoen van de Netflix Original worden opgenomen in Japan. Niet alleen worden daar vier dames en heren geholpen met een nieuwe levensstijl, ook krijgen we het één en ander mee van de cultuur en het eten.

De twintig meest populaire titels

De lijst van meest populaire titels op Netflix heeft een flinke update gekregen. In week 4 zijn er zes nieuwe titels de lijst binnengekomen. Daarbij onder meer FYRE, Grace and Frankie en Close. Ook maakte Roma een flinke sprong door de Oscar-nominaties.

Bekijk de complete lijst met twintig populaire titels

Bullock en McKay aan de slag met Reborn

Sandra Bullock had met Bird Box een groot succes te pakken, maar daar blijft het niet bij als het aan haar ligt. Samen met filmmaker Chris McKay gaat ze aan de slag met een gloednieuwe superheldenfilm. De rechten van alle titels van Mark Millars Millarworld behoren inmiddels toe tot Netflix en Reborn is de eerste die verfilmd gaat worden.

Nieuwe spin-offs voor Riverdale en Jane the Virgin

The CW heeft twee nieuwe spin-offs besteld. Zowel Riverdale als Jane the Virgin kunnen rekenen op nieuwe spin-offs. In die van Riverdale staat Katy Keene centraal, terwijl die van Jane the Virgin gaat over verhalen uit de boeken van Jane Villanueva.

Lees alles over de spin-offs

Suits stopt na negen seizoenen

Het einde van Suits is in zicht. USA Network heeft bekendgemaakt dat het verhaal van de advocatenserie na negen seizoenen klaar is. Het negende seizoen wordt in de Verenigde Staten in het najaar van 2019 uitgezonden. In Nederland kunnen we vanaf vandaag kijken naar het tweede deel van seizoen 6 van Suits.

Lees alles over het einde van Suits

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Riverdale (2 seizoenen + S03E10) Drama 2018 7.9
The Flash (4 seizoenen + S05E11) Actie 2018 8.1
Conversations with a Killer: Ted Bundy Tapes (S01) Docu 2019

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van Yesterday

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?