Netflix Daily

Netflix Daily: The Lincoln Lawyer wordt Netflix-serie, tweede seizoen voor Movistar docu

The Lincoln Lawyer wordt een serie op Netflix. De boeken worden gebruikt als basis voor de serie waarin Manuel Garcia-Rulfo de hoofdrol speelt. Daarnaast komt er een tweede seizoen van Movistar.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

The Lincoln Lawyer wordt serie op Netflix

The Lincoln Lawyer wordt een serie op Netflix. Eerder verscheen er naar aanleiding van de boeken van Michael Connelly al een film, nu mogen fans zich opmaken voor een serie met Manuel Garcia-Rulfo in de hoofdrol. Het script voor de serie wordt geschreven door David E. Kelly, bekend van Big Little Lies en The Undoing. The Lincoln Lawyer wordt niet eerder dan in 2022 op Netflix verwacht.

Documentaire Movistar krijgt tweede seizoen

El Día Menos Pensado krijgt een tweede seizoen op Netflix. De profwielrenners van Team Movistar keren terug voor een vervolg. De docu keert in de lente terug voor nieuwe afleveringen. De afgelopen tijd zijn de wielrenners al gevolgd.

Luxemburgse crimeserie Capitani naar Netflix

Capitani is de nieuwste crimeserie waar op Netflix voor kunnen gaan zitten. Deze reeks uit Luxemburg is ruim een jaar geleden uitgezonden in het groothertogdom. Nu heeft Netflix de rechten verworven.

Lees alles over Capitani

La Casa de Papel seizoen 5: Is Berlin dan toch nog in leven?

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een vijfde en tevens laatste seizoen van La Casa de Papel. De Spaanse hitserie keert nog één keer terug. De grote vraag is nu of één van de sterren van La Casa de Papel misschien wel een hint heeft gedropt over zijn lot. Gesproken wordt inmiddels over dat Berlin misschien dan toch nog leeft.

Lees alles over La Casa de Papel

Het nieuwe aanbod van gisteren:

I Still Believe Bio 2020 6.5 2021-01-24

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?