Netflix Daily

Netflix Daily: Homeland-maker komt met The Diplomat, Guillermo del Toro’s Pinokkio in december

Debora Cahn was in het verleden verantwoordelijk voor onder meer Homeland en The Crown. Nu gaat ze voor Netflix aan de slag met The Diplomat, een nieuwe dramaserie. Ondertussen mogen we ons ook opmaken voor de release van Pinokkio van Guillermo del Toro. De film komt nog dit jaar naar Netflix.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Homeland-maker aan de slag met The Diplomat

Netflix is achter de schermen druk bezig met een nieuwe dramaserie. Het gaat om The Diplomat. Om het project te realiseren, is schrijver en producent Debora Cahn bij het project gehaald. Cahn was eerder al verantwoordelijk voor onder meer Homeland en The Crown. The Diplomat draait om het werk en privéleven van de ambassadeur van het Verenigd Koninkrijk. Haar carrière bevindt zich in een opwaartse spiraal, maar dat geldt niet voor de carrière van haar man. En dat kan wel eens voor grote problemen zorgen.

Pinokkio van Guillermo del Toro in december op Netflix

Pinocchio van Guillermo del Toro is in aantocht op Netflix. Vanaf december kunnen we aan de slag met de stop-motionfilm. De film wordt een politiek gerichte film en nu zijn de eerste beelden verschenen. De film zal ook in het Nederlands beschikbaar komen. Dat Pinokkio binnenkort dan toch naar Netflix komt, is een stap vooruit. Het project liep veelvuldig vertraging op. Zo ging in 2017 al eens een streep door het project, maar komt de film aan het einde van dit jaar dus alsnog naar de streamingdienst.

For Life in februari terug met afsluitende tweede seizoen

De serie For Life zal in februari terugkeren op Netflix met het tweede seizoen. Afgelopen jaar werd het eerste seizoen van de reeks met Nicholas Pinnock in de hoofdrol toegevoegd aan de streamingdienst. Nu volgt het vervolg.

Lees alles over For Life

Komische crimeserie Murderville belooft echte whodunit

De serie Murderville zal op 3 februari op Netflix debuteren. Deze komische crimeserie heeft een zeer bijzondere insteek, want in iedere aflevering zal een gastacteur moeten achterhalen hoe de zaak in elkaar zit. Dit onder leiding van detective Terry Seattle, gespeeld door Wil Arnett.

Lees alles over Murderville

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Our Beloved Summer (10 afleveringen) Komedie 2022 8.8 2022-01-24
Three Songs for Benazir Docu 2021 2022-01-24

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?