Netflix Daily

Netflix Daily: 16 Oscar-nominaties voor Netflix; Fair Play met Bridgerton-actrice

Netflix heeft zestien Oscar-nominaties gescoord en mag dus hopen op aardig wat gouden beeldjes. De rechten van Fair Play zijn daarnaast binnen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix scoort 16 Oscar-nominaties met Im Westen nichts Neues als hofleverancier

Im Westen nichts Neues maakt kans op maar liefst negen Oscars. De Duitse film is hofleverancier voor Netflix bij de nominaties voor de gouden beeldjes. De oorlogsfilm behoort bij de kandidaten voor de beste film In totaal zijn er twaalf films die kans maken van de streamer op een Oscar. Het gaat naast Im Westen nichts Neues om Glass Onion: A Knives Out Mystery, White Noise, Guillermo del Toro’s Pinocchio, The Sea Beast, Wendell and Wild, Blonde, Descendent, Bardo, The Elephant Whisperers en The Martha Mitchell Effect.

Fair Play met Bridgerton-gezicht direct op Netflix

De film Fair Play zal niet in de bioscoop verschijnen en direct bij Netflix in première gaan. De film heeft Phoebe Dynevor in de hoofdrol, die we kennen uit Bridgerton. Daarin speelt ze de rol van Daphne. In Fair Play is ze de tegenspeler van Alden Ehrenreich. Ze zijn net verloofd en stapel op elkaar. Maar wanneer een gewilde promotie bij een financieel bedrijf is behaald, komt alles er opeens heel anders voor te staan. Een releasedatum laat nog op zich wachten.

Bridgerton seizoen 3: Penelope moet groot obstakel overwinnen

In het derde seizoen van Bridgerton draait het allemaal om Penelope Featherington en Colin Bridgerton. De twee draaien eigenlijk al twee seizoenen om elkaar heen, maar daar gaat binnenkort verandering in komen.Toch staat het koppel wel nog een obstakel te wachten dat overwonnen moet worden.

Lees alles over Bridgerton

Dit is het waargebeurde verhaal van Narvik

Narvik vertelt een waargebeurd verhaal. De Noorse film is te bekijken op Netflix en laat het waargebeurde verhaal zien van de strijd tussen Noorwegen (en bondgenoten) en Duitsland ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. 50.000 soldaten namen het op tegen de indringers.

Lees alles over Narvik

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Physical 100 (1 seizoen) Reality 2023 2023-01-24

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?