Netflix Daily

Netflix Daily: Albert Einstein en enorme groei van Netflix

Een documentaire over Albert Einstein is aanstaande op Netflix en de streamer had deze week reden tot een feestje.

Einstein and the Bomb in aantocht

Over Albert Einstein komt op Netflix een documentaire. Komende maand verschijnt op 16 februari Einstein and the Bomb. Hierin wordt eigenlijk een voorverhaal verteld van de zeer succesvolle film Oppenheimer van vorig jaar. In de docu wordt belicht hoe Albert Einstein de Amerikaanse president Roosevelt waarschuwde dat Duitsland een atoombom aan het ontwikkelen was.

Grote groei bij Netflix in afgelopen kwartaal

Het vierde kwartaal is traditiegetrouw een zeer goede periode voor Netflix en dat is ditmaal helemaal het geval geweest. Met liefst 13,1 miljoen nieuwe abonnees is het totaal aantal naar ruim 260 miljoen gestegen. Dot komt mede doordat Netflix het delen van accounts aan banden heeft gelegd. Waar een negatief effect door sommigen werd verwacht, blijkt het omgekeerde het geval.

Dubbel goed nieuws voor Virgin River-opvolger Ransom Canyon

Het eerste seizoen van Ransom Canyon is in aantocht op Netflix. De verwachtingen van de serie zijn al ver voor de release hooggespannen. De nieuwe romantische dramaserie wordt namelijk gezien als een soort opvolger van Virgin River. Net als die serie is Ransom Canyon namelijk ook gebaseerd op een boekenreeks en inmiddels is er dubbel goed nieuws binnengekomen over de nieuwe Netflix-serie.

Lees alles over Ransom Canyon

Volgende HBO-serie op Netflix heeft een releasedatum

Warrior komt eraan op Netflix. De serie is namelijk binnen nu en een maand al te zien op de streamingdienst en dan is het te hopen dat er misschien zelfs extra seizoenen gemaakt gaan worden. De HBO-serie is namelijk bij deze partij gecanceld, ondanks een flinke fanbase.

Lees alles over Warrior

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Queer Eye (8 seizoenen) Reality 2024 8.7 2024-01-24
Like Flowers in Sand (1 seizoen) Romance 2023 2024-01-24
The Trust: A Game of Greed (1 seizoen) Reality 2024 2024-01-24
Six Nations: Full Contact (1 seizoen) Docu 2024 2024-01-24

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?