Netflix Daily

Netflix Daily: Drie Oscars voor Roma, aankondiging The Irishman

Roma heeft afgelopen nacht drie Oscars in de wacht gesleept. De Netflix-film zag de prijs voor beste film naar Green Book gaan, maar had wel drie andere prijzen te pakken. Ook is The Irishman aangekondigd tijdens de uitreiking van de Oscars.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix film Roma haalt drie Oscars binnen

Afgelopen nacht vonden de Oscars plaats en Roma was één van de grote favorieten om er met een felbegeerde prijs vandoor te gaan. De Netflix Film had liefst tien nominaties en heeft gewonnen in de categorieën: Best Cinematography, Best Directing (Alfonso Cuaron) en Best Foreign Language. In de categorie Best Documentarty Short Subject won Period. End of Sentence. Die titel is sinds kort te bekijken op Netflix. The Ballad of Buster Scruggs, dat ook een paar keer genomineerd was, heeft geen prijs binnengehaald.

Netflix bestelt serie van Kristin Hannah

Netflix heeft een serie besteld van Firefly Lane. Het boek is geschreven door Kristin Hannah en nu gaat Netflix aan de slag met een tien afleveringen tellende serie. De serie vertelt het verhaal over Kate en Tully, twee vrouwe die elkaar al van jongs af aan kennen en al dertig jaar ups en downs doorstaan. Wanneer een ondenkbaar verraad ze uitelkaar haalt, gaan ze hun eigen wegen en is het de vraag of ze ooit nog weer nader tot elkaar groeien.

Aankondiging The Irishman tijdens Oscars

Netflix heeft de Oscars gebruikt om een teaser naar buiten te brengen van The Irishman. Alhoewel er nog geen echte beelden uit de film werden getoond, zien we wel al de namen voorbij komen en horen we de voiceover. Uit de teaser wordt ook bekend dat de film vanaf de herfst van 2019 te bekijken is en dat hij ook naar de bioscoop komt.

Cast Altered Carbon seizoen 2 bekend

Netflix heeft door middel van een video de cast van Altered Carbon seizoen 2 bekendgemaakt. Zo gaan we onder meer Simone Missicke (Trepp uit Luke Cage) zien in seizoen 2 van Altered Carbon. Ook nieuw zijn Torben Liebrecht, Dina Shihabi en James Saito.

Lees alles over Altered Carbon seizoen 2

Trailer en releasedatum The Order seizoen 1

Binnenkort kunnen we bij Netflix aan de slag met The Order. De nieuwste serie van Netflix wordt nu al vergeleken met The Vampire Diaries. De serie is vanaf 7 maart te zien bij de streamingdienst en nu al is een eerste trailer verschenen.

Lees alles over The Order

Het nieuwe aanbod van weekend:

Titel Genre Jaar IMDb
Patriot Act with Hasan Minhaj (1 seizoen + S02E03) Cabaret 2018
Sinister 2 Horror 2006 5.3
The Photographer of Mauthausen Drama 2018 6.6
Dream House Thriller 2011 6.0
Chips Actie 2017 6.0

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?