Netflix Daily

Netflix Daily: El Vecino krijgt tweede seizoen, Diablo en Overwatch worden series

Netflix heeft een tweede seizoen besteld van El Vecino. De Spaanse superheldenserie keert daarmee in de toekomst terug voor een vervolg. Daarnaast worden de populaire games Diablo en Overwatch ook series.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Tweede seizoen besteld van El Vecino

Het verhaal van El Vecino is nog niet voorbij. De Spaanse serie verscheen in 2019 op Netflix en keert in de toekomst terug voor een tweede seizoen. De serie vertelt het verhaal van de egocentrische Javier die plots verandert in een superheld. Al is hij wel een klungelige superheld. Het is nog onduidelijk wanneer het tweede seizoen gelanceerd wordt.

Diablo en Overwatch worden series op Netflix

Netflix heeft eigen series besteld van een aantal populaire games. Zo worden Diablo en Overwatch omgetoverd tot geanimeerde series voor de streamingdienst. Hoe de series over de games er precies uit gaan zien, is nog onduidelijk.

Atypical krijgt vierde én laatste seizoen

Atypical krijgt een vierde seizoen. Dit is gelijk het laatste seizoen van de drama-komedie over het leven van de autistische Sam en zijn familie. De makers Robia Rashid en Seth Gordon krijgen zo de kans om het verhaal af te ronden.

Lees alles over Atypical

Grote afsluiter Velvet en Velvet Colleccion in maart op Netflix

De Grand Finale van Velvet Colleccion komt op 1 maart op Netflix. De Spaanse hitserie zou eerst een extra seizoen krijgen, maar de gehele Velvet-wereld zal nu worden afgerond met een film. De film duurt anderhalf uur.

Lees alles over Velvet

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Better Call Saul (4 seizoenen + S05E01) Drama 2017 8.7
10 Minutes Gone Actie 2019 3.6

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?