Netflix Daily

Netflix Daily: KJ Apa niet altijd blij met succes Riverdale: “We zijn echte mensen”

KJ Apa, beter bekend als Archie uit Riverdale, heeft het absoluut niet altijd makkelijk gehad met zijn rol in de serie. Het is de acteur opgevallen dat het succes ook een keerzijde heeft. Ondertussen maakt America Ferrera, bekend van Superstore, haar debuut als regisseur van een Netflix-film.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

KJ Apa vertelt over keerzijde Riverdale-succes

KJ Apa kruipt voor Riverdale in de huid van Archie. Het gevolg is dat bijna iedereen hem kent. Aan dat succes zit echter ook een keerzijde. “Er is zoveel druk rondom het spelen van Archie. Ik ben dankbaar voor de serie en het succes, maar tegelijkertijd komt er veel bagage mee met dat succes. Het voelt alsof de enige mensen met wie ik kan praten over mijn problemen, dat zijn mijn mede acteurs. Cole bijvoorbeeld is een geweldig persoon om op de set te hebben, omdat hij dit al zijn hele leven doet”, vertelde KJ Apa.

“Soms probeer ik het uit het perspectief van fans te zien om te begrijpen hoe ze denken. Maar er zijn momenten geweest waarop ik dacht: ‘Wow, zij hebben echt geen idee dat wij gewoon echte mensen zijn. Ze kunnen ons niet los zien van onze personages.’ Dat heb je in andere beroepen niet. Daar heb ik mee moeten leren omgaan”, aldus KJ Apa.

America Ferrera werkt aan nieuwe Netflix-film

America Ferrera gaat voor Netflix aan de slag met een nieuwe speelfilm. Ze is al bekend van de NBC-komedie Superstore, maar daar blijft het niet bij. Ze steekt het boek I Am Not Your Perfect Mexican Daughter in een nieuw jasje door middel van een film. De film gaat over een vastberaden tienerdochter van Mexicaanse immigranten. Ze heeft het niet zo met haar ouders. Zij hadden tenslotte liever gezien dat ze wat meer op haar ‘perfecte’ zus Olga leek.

Firefly Lane seizoen 2: Wat mogen we verwachten volgens de boeken?

Het eerste seizoen van Firefly Lane heeft ons achtergelaten met een aantal grote vragen. Wat is er bijvoorbeeld gebeurd tussen Tully en Kate dat de twee elkaar niet meer willen spreken? Daarnaast is het lot van Johnny onbekend, overleeft hij de bomaanslag in Irak? In dit artikel lees je wat volgens de boeken van Kristin Hannah de antwoorden zijn op de cliffhangers. Die boeken worden gebruikt als de basis voor het verhaal. Of dat ook hetgeen is wat gaat gebeuren in een mogelijk tweede seizoen, is nog even afwachten.

Lees alles over Firefly Lane

Hoofdrolspelers Jack en Mel bespreken Virgin River seizoen 3

Alexandra Breckenridge en Martin Henderson, beter bekend als Mel en Jack uit Virgin River, hebben zich uitgelaten over het derde seizoen van de reeks. Het tweede seizoen van de serie liet kijkers achter met aardig wat vragen. Een van de veelbesproken momenten is de kus van Jack met Charmaine. Iets wat Mel tot op heden nog niet weet, maar wat mogelijk snel gaat veranderen. Beide acteurs spraken over het moment met Express.

Lees alles over Virgin River

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Ginny & Georgia (1 seizoen) Komedie 2021 2021-02-24
Age of Samurai: Battle for Japan (1 seizoen) Docu 2021 2021-02-24
Canine Intervention (1 seizoen) Docu 2021 2021-02-24

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?