Netflix Daily

Netflix Daily: Fan-favoriet naar Dynasty, Regiedebuut Brie Larson in aantocht

Brie Larson is momenteel te zien in Captain Marvel en staat voor haar regiedebuut op Netflix. Daarnaast heeft Dynasty een fan-favoriet toegevoegd aan de cast en lijkt er een nieuw Jurassic World-project onderweg naar Netflix.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Regiedebuut van Brie Larson (Captain Marvel) in aantocht

Het regiedebuut van Brie Larson (Captain Marvel) is in aantocht op Netflix. Vanaf 5 april kunnen we aan de slag met Unicorn Store. Larson heeft zelf ook een rol te pakken in de film. Ze kruipt in de huid van Kit. Samuel L. Jackson, ook bekend uit de Marvel-films, vervult de rol van een winkeleigenaar.

Dynasty voegt fan-favoriet toe aan cast

De laatste tijd zijn meerdere castleden vertrokken uit Dynasty. Nu is duidelijk geworden dat er een nieuw personage wordt toegevoegd aan de serie. Michael Michele gaat een rol spelen in de remake van de soap uit de jaren ’80. Ze kruipt in de huid van Dominique Deveraux, een karakter afkomstig uit de originele reeks en toentertijd drie seizoenen gespeeld door Diahann Carroll.

Nieuw Jurassic World-project onderweg naar Netflix?

Netflix werkt in het diepste geheim mogelijk aan een nieuw Jurassic World-project. Bij de streamingdienst kwam de optie Jurassic World: Camp Cretaceous even naar voren als zoekoptie, zo ontdekte een fan. Naar verluidt gaat het om een nieuwe film, al heeft Netflix zelf nog niets daarover bevestigd.

Eerste foto The 100 seizoen 6 toont opvallende afwezigen

Fans wachten op het zesde seizoen van The 100. De serie gaat deze week voorzien worden van zijn trailer voor seizoen 6 en ondertussen is ook de eerste foto verschenen uit de trailer. Opmerkelijk genoeg ontbreken daarop een aantal vaste gezichten. Met onder meer het ontbreken van Octavia, Indra en Kane is de foto allesbehalve compleet.

Z Nation seizoen 4 razendsnel op Netflix

Het vierde seizoen van Z Nation is razendsnel te bekijken bij Netflix. De laatste tijd was het stil rondom de serie, al werd wel duidelijk dat prequel Black Summer onderweg was. Nu weten we ook dat seizoen 4 van Z Nation op 30 maart bij Netflix verschijnt.

Lees alles over Z Nation

The Politician eerste Murphy-serie op Netflix

De eerste serie van Ryan Murphy op Netflix is aangekondigd. Vanaf 27 september kunnen we aan de slag met The Politician, een zwarte, satirische komedie. De cast bestaaat uit onder meer Gwyneth Paltrow.

Lees alles over The Politician

Het nieuwe aanbod van het weekend:

 

Titel Genre Jaar IMDb
Arrow (6 seizoenen + S07E16) Actie 2018 8.0
Tyler Perry’s Acrimony Thriller 2018 5.7
Superlópez Actie 2018 5.4
Crazy Ex-Girlfriend (3 seizoenen + S04E15) Komedie 2019 7.6
Hotel Transylvanië 3: Een monsterlijke vakantie Familie 2018 6.3
Dynasty (1 seizoen + S02E15) Drama 2019 6.4

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?