Netflix Daily

Netflix Daily: Vertraging voor Patriot Act, rechter over aanklacht When They See Us

De release van Patriot Act with Hasan Minhaj heeft vertraging opgelopen vanwege het coronavirus. Daarnaast heeft de rechter een aanklacht tegen Netflix afgewezen om de serie When They See Us.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Patriot Act met Hasan Minhaj loopt vertraging op

De terugkeer van Patriot Act with Hasan Minhaj is vertraagd. Eerder werd naar buiten gebracht dat de serie op 29 maart terug zou keren met nieuwe afleveringen, maar dat is vanwege de uitbraak van het coronavirus vertraagd. De productie van de serie is dan ook stilgelegd.

Rechter heeft zich gebogen over aanklacht tegen When They See Us

Netflix en Ava DuVernay werden recent aangeklaagd vanwege de serie When They See Us. De onderneming John E. Reid & Associates klaagde de streamingdienst aan nadat de ondervragingstechniek die door het bedrijf was ontwikkeld negatief werd benoemd. De rechter heeft de aanklacht wegens smaad inmiddels afgewezen.

Wordt The Willoughbys de opvolger van Klaus?

The Willoughbys zal na Klaus de tweede grote animatiefilm van Netflix zijn. Met het kerstverhaal maakte de streamingdienst afgelopen najaar veel indruk en won ook veel prijzen. Nu is het de beurt aan een groep kinderen dat van hun ouders af wil. The Willoughbys is vanaf 22 april te zien op Netflix.

Lees alles over The Willoughbys

Teaser La Casa de Papel seizoen 4 verschenen

De release van het vierde seizoen van La Casa de Papel komt steeds dichterbij. Vanaf vrijdag 3 april kunnen we op Netflix aan de slag met een gloednieuw seizoen van de Spaanse hitserie. Om alvast in de sfeer te komen, is nu de officiële teaser gelanceerd.

Lees alles over La Casa de Papel

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Better Call Saul (4 seizoenen + S05E06) Drama 2020 8.7
Supergirl (4 seizoenen + S05E16) Actie 2020 6.4
A Prayer Before Dawn Bio 2018 6.9
Tom Segura: Ball Hog Stand-up 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gistern

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?