Netflix Daily

Netflix Daily: Narcos: Mexico seizoen 3 in aantocht, thrillerfilm Stowaway aangekondigd

De opnames van het derde seizoen van Narcos: Mexico zijn inmiddels afgerond. In totaal hebben de opnames liefst veertien maanden geduurd. Netflix heeft daarnaast de officiële trailer van de thrillerfilm Stowaway gelanceerd.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Opnames Narcos: Mexico seizoen 3 volledig afgerond

De opnames van het derde seizoen van Narcos: Mexico zijn inmiddels volledig afgerond. Dat blijkt uit een post van Luis Gerardo Mendez op Instagram. Het heeft in totaal veertien maanden geduurd om het derde seizoen op beeld te krijgen.

Netflix deelt eerste beelden Stowaway

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van de Duitse thrillerfilm Stowaway. De film verschijnt op 22 april en neemt ons mee tijdens een missie naar Mars. Daar veroorzaakt een onvrijwillige verstekeling per ongeluk ernstige schade aan de toeleveringssystemen van het ruimteschip. Als de voorraden slinken en er fatale gevolgen dreigen, moet de crew een loodzware beslissing nemen.

The Sinner maakt hoofdrolspeelster en verhaal seizoen 4 bekend

Het vierde seizoen van The Sinner komt steeds dichterbij. Tot dusver was er vrij weinig bekend over de anthologieserie, behalve dat Bill Pullman weer present zou zijn als rechercheur Harry Ambrose. Nu is het verhaal duidelijk én wie de hoofdrol speelt.

Lees alles over The Sinner

Kärlek & Anarki vernieuwd voor tweede seizoen

Goed nieuws voor de fans van Kärlek & Anarki. We hebben even moeten wachten op de officiële berichtgeving, maar inmiddels is duidelijk dat de Zweedse serie terugkeert voor een vervolg. Dat betekent dat we ons op mogen maken voor een seizoen 2 van Love & Anarchy.

Lees alles over Kärlek & Anarki

Het nieuwe aanbod van het weekend:

Quién Mató a Sara? (1 seizoen) Crime 2021 2021-03-24
Seaspiracy Docu 2021 2021-03-24
Spike en de Magische Steen Kinderen 2021 5.7 2021-03-24
Honest Thief Actie 2020 6.0 2021-03-24
The Secret: Dare to Dream Drama 2020 6.4 2021-03-24

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?