Netflix Daily

Netflix Daily: De Volta Aos 15 vernieuwd, nieuwe realityseries aangekondigd

De Volta Aos 15 is vernieuwd voor een tweede seizoen op Netflix. Dat betekent dat we Anita binnenkort terug zien voor gloednieuwe afleveringen. Daarnaast zijn er weer een aantal nieuwe realityseries aangekondigd voor Netflix.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

De Volta Aos 15 vernieuwd voor tweede seizoen

De Volta Aos 15, ook wel bekend als Back to 15, keert terug voor een tweede seizoen op Netflix. In de serie draait het om de dertigjarige Anita die ongelukkig is met haar leven. Ze ontdekt toevallig een manier om terug te reizen naar toen ze 15 was. Kan ze haar eigen geschiedenis herschrijven?

Netflix bestelt meer nieuwe realityseries

Netflix heeft de smaak wat betreft realityseries aardig te pakken. De streamingdienst heeft meer seizoenen besteld van Love is Blind en Indian Matchmaking. Daarnaast zijn er drie nieuwe datingshows in de maak voor Netflix. Zo komt er onder meer een all-queer editie van The Ultimatum, een Amerikaanse versie van Love on the Spectrum en Jewish Matchmaking.

Nieuwe Zweedse Netflix-serie Clark: Pas op voor stockholmsyndroom!

Netflix komt binnenkort met een nieuwe Zweedse misdaadserie genaamd Clark. De streamingdienst gaat een poging wagen om zijn kijkers te gijzelen met de krimi, want die gaat over de ‘grondlegger’ van het zogenaamde stockholmsyndroom!

Lees alles over Clark

Dit is het waargebeurde verhaal van The Auschwitz Report op Netflix

The Auschwitz Report is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Eigenlijk was het de bedoeling dat The Auschwitz Report in de bioscoop zou uitkomen, maar dat ging niet door. Netflix sloeg toe en kocht de rechten op, waardoor de heftige film nu op de streamingdienst staat.

Lees alles over The Auschwitz Report

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Love Like the Falling Petals Drama 2022 2022-03-24
The Auschwitz Report Bio 2021 6.5 2022-03-24

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?