Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuwe animeserie, romcom en komedieserie aangekondigd

Nieuwe anime-serie van makers Gravity Falls, teaser van nieuwe romcom verschenen en Gabriel Iglesias krijgt eigen komedieserie. Daarnaast krijgt The 100 een zevende seizoen en is de releasedatum van Designated Survivor seizoen 3 bekend.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix bestelt nieuwe anime-serie van makers Gravity Falls

Netflix heeft een nieuwe geanimeerde serie voor volwassenen besteld van de schrijver van Gravity Falls en Disenchantment. De nieuwe titel heet Inside Job en Shion Takeuchi gaat opnieuw aan de slag als schrijfster. Inside Job wordt de eerste serie die Takeuchi maakt onder haar recente deal met Netflix en telt twintig afleveringen. De serie wordt beschreven als een werkplekkomedie waar samenzweringstheorieën centraal staan. Gravity Falls-maker Alex Hirsch is uitvoerend producent voor de serie.

Eerste teaser romcom Always Be My Maybe verschenen

De eerste teaser van de Netflix romcom Always Be My Maybe is verschenen. De film heeft rollen voor Ali Wong en Randall Park, die Sasha en Marcus spelen. Twee jeugdvrienden die als volwassenen weer met elkaar omgaan en wiens levens totaal verschillend zijn nu. Terwijl Sasha een succesvolle chef is, is Marcus een muzikant. Net op het moment dat Marcus zijn liefde wil uiten, wordt hij duidelijk in de friend-zone geplaatst.

Gabriel Iglesias krijgt eigen komedie

Gabriel Iglesias krijgt zijn eigen komedieserie op Netflix. De stand-up comedian gaf al eens aan dat hij geschiedenisleraar was geworden als hij het niet had gemaakt als comedian. In Mr. Iglesias, een nieuwe komedieserie die op 21 juni verschijnt, leeft hij de alternatieve werkelijkheid en gaat hij aan de slag als geschiedenisleraar.

The 100 krijgt zevende seizoen

The CW heeft een zevende seizoen van The 100 besteld. Al langere tijd gingen er geruchten dat er nog een vervolg zou komen, maar officiële bevestigingen bleven uit. Tot nu, want de verhalen van de overlevenden zijn nog niet afgerond. Het zevende seizoen gaat zich waarschijnlijk ook afspelen op de nieuwe planeet die we in seizoen 6 leren kennen.

Lees alles over The 100

Designated Survivor seizoen 3 in juni naar Netflix

Designated Survivor seizoen 3 heeft een releasedatum te pakken. Het derde seizoen wordt op 7 juni in één keer toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Kiefer Sutherland keert terug voor de hoofdrol van Tom Kirkman.

Lees alles over Designated Survivor

What/If met Renée Zellweger in mei naar Netflix

We hoeven niet lang meer te wachten tot What/If op Netflix verschijnt. De serie met Renée Zellweger in de hoofdrol is vanaf 24 mei te zien. De duistere thrillerserie draait om morele kwesties en laat zien wat er gebeurt als men normen en waarden laat varen.

Lees alles over What/If

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
DC Legends of Tomorrow (3 seizoenen + S04E12) Actie 2016 7.0
Possessed (1 seizoen) Thriller 2019
Bonding (1 seizoen) Komedie 2019

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?