Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuwe schurk The Witcher 3 en verrassing Heartstopper

Het derde seizoen van The Witcher staat voor deze zomer op de rol en wordt dit de nieuwe schurk? Heartstopper debuteerde een jaar geleden, nu kwam er een (verjaardags)verrassing!

Is dit de nieuwe schurk in The Witcher seizoen 3?

Deze zomer zal The Witcher seizoen 3 verschijnen. Veel is nog geheim gebleven, maar nu lijkt het erop dat Redanian Intelligence een fraaie onthulling heeft. Want zal Sunny Patel de rol van de nieuwe schurk gaan spelen? Dit lijkt er wel op, want hij zou zijn gecast als Professor. Ook bekend als Ralf Blunden in de boeken. Deze moordenaar heeft het vizier gericht op Yennefer en Ciri. Deze zomer weten we meer!

Feestje voor Heartstopper

Heartstopper vierde dit weekend een feestje. Het was namelijk precies één jaar geleden dat de serie debuteerde op Netflix. Om dit te vieren verscheen er een leuk filmpje voor de fans. Die kunnen alvast uitkijken naar veel meer, want er zijn nog minimaal twee seizoenen onderweg.

Selling Sunset seizoen 6: Twee nieuwe dames schudden de boel op

Het zesde seizoen van Selling Sunset staat voor de deur. Vanaf 19 mei kunnen we zien hoe het verder gaat bij de Oppenheim Group, waar nieuwe dames hun entree maken. En dat zal de boel weer flink gaan opschudden. Het goede nieuws is dat het hier niet bij zal blijven.

Lees alles over Selling Sunset

Kevin O’Brien blikt terug op Chesapeake Shores na einde serie

Brendan Penny was jarenlang te zien in Chesapeake Shores als Kevin O’Brien. Tegenover Just Jared heeft de acteur zich nu uitgesproken over de serie. Zes seizoenen lang draaide de serie bij Hallmark Channel. Daarnaast waren de seizoenen ook te bekijken op Netflix. Maar hoe heeft Penny spelen in de serie ervaren?

Lees alles over Chesapeake Shores

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Vinland Saga (2 seizoenen) Anime 2023 8.8 2023-04-24
Never Back Down Drama 2008 6.5 2023-04-24

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?