Netflix Daily

Netflix Daily: Tuca & Bertie toch vernieuwd, Netflix-ster overleden

Adult Swim heeft groen licht gegeven voor een tweede seizoen van Tuca & Bertie. De serie werd geannuleerd door Netflix, maar mag nu toch verder gaan. Daarnaast verscheen er ook verschrikkelijk nieuws. Hana Kimura, bekend van Terrace House, is overleden.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Tuca & Bertie vernieuwd voor tweede seizoen

Tuca & Bertie gaat toch verder. De komische serie werd eerder door Netflix niet verlengd, maar Adult Swim heeft nu besloten toch een vervolg te bestellen. Het tweede seizoen bestaat uit tien afleveringen. Dat nieuws is tien maanden na de release van seizoen 1 verschenen. Seizoen 2 wordt in 2021 bij Adult Swim verwacht. Of en wanneer het tweede seizoen ook naar Netflix komt, is onduidelijk.

Netflix-ster Hana Kimura overleden

Verschrikkelijk nieuws: een van de sterren van Terrace House is overleden. Het gaat om de 22-jarige Hana Kimura die hard aan de weg timmerde als professioneel worstelaar. Alhoewel de doodsoorzaak nog niet bekend is, wordt gedacht aan zelfmoord. Zo zou ze al meerdere keren via soecial media hebben laten weten dat ze ‘geen mens meer wilde zijn’. Op vrijdag verscheen een post online met de tekst ‘Goodbye’.

Netflix gaat inactieve gebruikers verwijderen

Het abonnementsbestand van Netflix gaat opgeruimd worden door de streamingdienst. Inactieve gebruikers worden namelijk verwijderd, zo heeft Netflix bekendgemaakt. Heb je een jaar of langer niets via Netflix gekeken, dan krijg je spoedig een waarschuwing met email. Laat je vervolgens niets weten aan Netflix, dan zal je abonnement worden stopgezet.

Lees alles over interactieve gebruikers

The Kissing Booth 2 komt deze zomer naar Netflix

The Kissing Booth 2 zal in juli op Netflix verschijnen. Dit heeft Joey King bekendgemaakt. De hoofdrolspeelster hield een Q&A met fans van de film en daarin kwam het grote nieuws. The Kissing Booth was twee jaar geleden de start van de Summer of Love.

Lees alles over The Kissing Booth

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Modern Family (10 seizoenen) Komedie 2017 8.5
Betaal (1 seizoen) Horror 2020
Rick and Morty (3 seizoenen + S04E08) Komedie 2013 9.3
Patriot Act with Hasan Minhaj (S06E02) Talkshow 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?